• ianuarie

  29

  2019
 • 5010
 • 1
 Hidroizolaţie balcon exterior şi interior pentru casa si apartament

 Hidroizolaţie balcon exterior şi interior pentru casa si apartament

Hidroizolaţie balcon exterior şi interior pentru casa – Atunci când decizi că este momentul să construieşti o casă trebuie să iei în calcul absolut toate detaliile, astfel încât în momentul în care ai ajuns în faţa faptului împlinit şi anume la finalizarea acesteia să te poţi bucura de confort maxim fără niciun compromis.

Astfel, unul din cele mai sensibile, dar şi cele mai importante detalii în vederea construirii unei case îl constituie hidroizolaţia. Adesea, hidroizolaţia este trecută cu vederea, dat fiind faptul că, este un aspect care, cel puţin aparent nu este observabil.

Însă, orice casă trebuie să fie protejată atât de infiltraţii, exfiltraţii, cât şi de umiditatea naturală a mediului prin hidroizolarea următoarelor elemente constructive: fundaţie, subsol, terasă, baie, bucătărie, precum şi acoperişul.

Ne puteti contacta si pentru pret hidroizoaltie fundatie, beci, pivnita si subsoluri si soclu,   pret hidroizolatie acoperis bloc si casa sau pret hidroizolatii terase bloc circulabile . 

 

Hidroizolaţie balcon exterior şi interior pentru casă – Importantă

 

Asigurarea hidroizolaţiei este una din cele mai importante etape constructive în ceea ce priveşte ridicarea unei clădiri care să vă ofere siguranţă. Dacă clădirea nu este bine hidroizolata la bază, în timp, apa care se infiltrează prin zidurile subsolurilor, duce la deteriorarea zidurilor, astfel încât determină instalarea igrasiei şi a mucegaiului.

Aceste efecte nu mai pot fi stopate ci doar atenuate. De asemenea, hidroizolarea protejează structura de rezistenţă a casei, dar asigura şi sănătatea locuitorilor, iar aspectul casei va fi impecabil.

Balconul este fără doar şi poate piesa de puzzle a casei noastre, tocmai de aceea nu trebuie neglijată sau subapreciata. Cu siguranţă, vă doriţi să existe o unitate de rezistenţă în căminul vostru, iar asta înseamnă că trebuie să asiguraţi şi hidroizolaţia balconului.

Hidroizolaţie balcon exterior şi interior pentru casa apartament

Hidroizolaţie balcon exterior şi interior pentru casa apartament

 

Hidroizolaţie balcon exterior şi interior pentru casă – Necesitate şi paşi importanţi

 

Adesea vă întrebaţi de ce are nevoie balconul nostru de această operaţiune? Ei bine, răspunsul ţi-l vom da noi. Apa este responsabilă în egală măsură atât de apariţia condensului, cât şi de apariţia mucegaiului, astfel hidroizolaţia balconului exterior şi hidroizolaţia balconului interior acţionează ca o protecţie împotriva apei în orice circumstanţe.

 

Hidroizolaţie balcon exterior şi interior pentru casă – Care sunt paşii necesari în hidroizolaţia unui balcon?

 

Pasul 1: Se pregăteşte suprafaţa, adică se realizează o şapă de pantă;

Pasul 2: Se aplică un sistem de hidroizolaţie pe bază de bitum alcătuit din amorsa şi membrană autoadezivă;

Pasul 3: Se aplică şapa pe bază de ciment;

Pasul 4: Cu ajutorul unui trafalet se aplică două straturi de hidroizolaţie.

Pasul 5: După ce hidroizolaţia s-a uscat, aceasta acţionează ca un strat impermeabil, astfel încât este necesar să fie aplica un adeziv flexibil de exterior.

Pasul 6: După aplicarea ultimului strat de hidroizolaţie se aşteaptă aproximativ o oră înainte de a începe placarea.

De asemenea, hidroizolarea balcoanelor se realizează folosind o gamă de membrane bitluminoase, adaptată fiecărei situaţii specifice: membrane cu protecţie minerală, membrane autoadezive, membrane antirădăcină (cele care se folosesc pentru hidroizolaţiile balcoanelor terasă).

Hidroizolaţie balcon exterior şi interior pentru casa apartament

Hidroizolaţie balcon exterior şi interior pentru casa apartament

 

Hidroizolaţie balcon exterior şi interior pentru casă – Durabilitate şi siguranţă

 

Siguranţa şi durabilitatea unui proiect depinde în cea mai mare măsură de alegerea hidroizolaţiei, dar şi a furnizorului. În situaţia în care trebuie să alegeţi o hidroizolaţie pentru blocuri trebuie să aveţi în vedere anumite aspect importante, precum:

Durabilitatea este aspectul crucial pentru hidroizolaţia unui balcon, sau a unei terase. Aşa cum am menţionat anterior, daunele pe care le provoacă infiltraţia apei nu mai pot fi reparate, ci doar estompate. Aşadar, este mai bine să evităm daunele cauzate de infiltrarea apei pe toată durata de viaţă a imobilului, decât să încercăm să te estompăm.

De asemenea, atât hidroizolaţia baconului exterior şi interior pentru casă, cât şi hidroizolaţia balconului pentru bloc se realizează cu ajutorul unei membrane EPDM Firestone, a cărei proprietăţi depinde de durabilitatea şi eficienţa hidroizolaţiei. Pentru ca hidroizolaţia să se dovedească a fi eficientă de-a lungul timpului este important ca materialul aferent realizării hidroizolaţiilor pentru balcoane din lemn, de exemplu, să fie elastic şi durabil.

Ultimul aspect important în realizarea unei lucrări eficiente ţine de montajul lucrării, iar echipa de profesionişti pe care o alegeţi, joacă un rol important, întrucât montajul trebuie să fie realizat de o echipă de profesionişti care să poată realiza proiectul în conformitate cu indicaţii producătorului pentru a garanta durabilitatea şi siguranţa proiectului.

 

Hidroizolaţie balcon exterior şi interior pentru casă – Servicii

 

Firma INFILTRAŢII ZERO vă oferă o gamă diversificată de servicii în domeniul hidroizolaţiilor pentru locuinţe private, dar şi pentru ansambluri industriale. Cu o vastă experienţă pe piaţa hidroizolaţiilor, asigurăm servicii de înaltă calitate, seriozitate şi profesionalism. Am reuşit de mai bine de 10 ani să evidenţiem firma noastră ca fiind una de prestigiu. În ciuda faptului că acest domeniu este foarte vast, noi am reuşit să ne specializăm în majoritatea modalităţilor de hidroizolare.

Aşadar, oferim servicii de tipul: hidroizolaţie pentru acoperiş, hidroizolaţie pentru hale industriale, hidroizolaţie pentru fundaţie, beci, subsol şi pivniţă, hidroizolaţii pentru terase bloc, hidroizolaţii pentru acoperişuri verzi şi solare şi nu în ultimul rând membrana hidroizolanta EPDM Firestone.

Ne puteti contacta si cu:    hidroizolatii hale industriale,  membrane hidroizolante EPDM Firestone,  hidroizolatii acoperisuri verzi si solare.

 

Hidroizolaţie balcon exterior şi interior pentru casa – Protectie fata de vecini

 

Hidroizolaţia balconului este unul din cele mai importante aspecte şi mai ales atunci când vorbim despre situaţii în care persoanele în cauză locuiesc la bloc.

De exemplu, în condiţiile în care dumneavoastră locuiţi la etajul 2, iar vecinii de la etajul 3 nu au balconul, sau balcoanele, după caz, închise, în momentul în care plouă, dacă balconul nu este hidroizolat aşa cum trebuie, apa se va infiltra în casa dumneavoastră, iar în această situaţie singură soluţie de care dispuneţi atât dumneavoastră, cât şi vecinii este să le propuneţi o hidroizolare a balconului.

Aceeaşi problemă se pune şi în cazul în care locuiţi într-o casă dotată cu balcon din lemn. Dacă nu dispuneţi de o hidroizolaţie a balconului din lemn, toată apa se va scurge în casa dumneavoastră.

De asemenea, din gama noastră de servicii fac parte următoarele tipuri de hidroizolaţii: hidroizolaţii pentru balcon din lemn, hidroizolaţii pentru balcon exterior, hidroizolaţii pentru balcon interior, hidroizolaţii pentru balcon deschis, hidroizolaţii pentru balcon descoperit, hidroizolaţii pentru casele cu balcoane, hidroizolaţii pentru blocurile cu balcoane.

Hidroizolaţie balcon exterior şi interior pentru casa apartament

Hidroizolaţie balcon exterior şi interior pentru casa apartament

 

Hidroizolaţie balcon exterior şi interior pentru casa – Preţ

 

Preţul hidroizolaţiei pentru un balcon se stabileşte în funcţie de anumite aspecte, respectiv:

 • Materialele: Ştim bine că ponderea majoritară în costul unei hidroizolaţii pentru un balcon depinde de materiale, iar acestea se calculează în funcţie de proiect, dar şi de suprafaţă ce trebuie acoperită.
 • Montajul: Trebuie realizat de o echipă de profesionişti, pentru că în funcţie de experienţa acestora depinde eficienţa proiectului.
 • Transportul: Este calculat separat şi inclus în costul total al proiectului.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply

1 COMMENT

 • Irimia V.
  martie 13, 2021, 8:15 pm REPLY

  Buna ziua!

  Rog cotație pt hidroizolație balcon interior de 4,5mp , balcon deschis fara termopan, exista un parapet.

  Etaj 2/3, sector 4 , București.

  Vecinii de jos de plâng de igrasie pt au început să folosească balconul dânșilor că parte a dirmitirului., Eu deasupra am balconul deschis.

  Va mulțumesc,
  Victoria
  M: 0744848207

  Cere oferta

  Descarca brosura
  Brosura EPDMBROSURA TPO

  Calculator membrane

  0EUR

  Ultimele articole:

  © Copyright 2022 infiltratiizero.ro - realizat de OUTCAVE SOLUTIONS SRL