• august

  3

  2020
 • 654
 • 0
Hidroizolatii constructii

Hidroizolatii constructii

Hidroizolatii constructii – Modul in care este aleasa hidroizolatia unei case si a furnizorului este foarte important, de acest aspect depinzand in general eficienta proiectului si durabilitatea sa.

Astfel sunt utilizate hidroizolatii pentru constructii de la Firestone, aceasta companie fiind un lider pe piata mondiala datorita sistemului modern de hidroizolare implementat, care se poate aplica pe orice cerinte constructive.

 

Hidroizolatii constructii – Avantajele hidroizolatiilor Firestone

 

Toate hidroizolatiile pentru constructii Firestone respecta cele mai inalte standarde ale companiei in momentul transportului si manipularii, dar si in momentul montajului astfel incat toate proiectele care au fost realizate cu aceste membrane sa poata satisface cu succes nevoile pe care clientii le au in conditii optime si pentru o perioada de timp mare.

 

Hidroizolatii constructii – Cele mai importante aspecte pentru alegerea furnizorului

 

In momentul in care sunt cumparate hidroizolatii pentru constructii, sunt mai multi parametrii la care fiecare persoana ar trebui sa fie atenta:

 • Furnizorul ar trebui sa puna la dispozitie toate accesoriile pentru membranele Firestone comercializate;
 • Aceste membrane trebuie sa corespunda standardelor cladirii;
 • Compania trebuie sa asigure cele mai moderne standarde de instalare si asistenta;
 • Membranele Firestone trebuie sa aiba un pret bun;
 • Compania trebuie sa optimizeze timpul aferent instalarii si costurile.

 

Hidroizolatii constructii – Accesorii complete pentru hidroizolatii firestone

 

Persoanele care aleg hidroizolatii Firestone pentru constructiile lor se bucura de o gama de accesorii completa pentru acest sistem astfle incat el sa poata sa raspudna la toate cerintele pentru mai multe tipuri de terase sau alte detalii. Componentele necesare pentru aceste sisteme de hidroizolatii vin tot de la Firestone astfel incat sa fie asigurate cele mai inalte standarde in acest sens.

 

Hidroizolatii constructii – Componentele si materialele necesare pentru hidroizolatiile Firestone

 

In momentul in care sunt instalate hidroizolatii pentru constructii se folosesc adezivi, agenti de curatare, masticuri si vopsele. Firestone este un adeziv care asigura contactul pe baza neoprenului si este folosit pentru a face ca membrana EPDM sa se lipeasca pe suport. Acest adeziv este util pentru suporturi cum ar fi lemnul, betonul, metalul si alte suporturi care sunt compatibile cu aceste sisteme.

Water Based Bonding este una deziv special pentru contact care are la baza acrilul si care este folosit in proiectele de hidroizolatii pentru constructii pentru a lipi membrana pe beton, pe lemn sau pe metal dar si pe alte suporturi care nu sunt EPDM.

Lap Sealant HS este un produs Firestone cu rol de mastic care se foloseste pentru a etanseiza si pentru a proteja mecanica zonelor de lipire care sunt expuse dar si a tuturor detaliilor in conformitate cu specificatiile Firestone.

Water Block Sealant este un produs marca Firestone cu rol de mastic care are la baza butilul si care este utilizat cu scopul de a atenaseiza prin compresie toate finisarile si amorsele provenite din apele pluviale.

Pourable Sealer este un alt produs de la Firestone care se prezinta sub forma unui mastic poliuretanic care rezulta din doua componente si care este folosit cu scopul de a atanseiza penetrarile care sunt greu de accesat.

Toate aceste materiale sunt necesare pentru hidroizolarea constructiilor in cel mai optim mod, utilizand solutii moderne.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply

  Cere oferta

  Descarca brosura
  Brosura EPDMBROSURA TPO

  Calculator membrane

  0EUR

  Ultimele articole:

  © Copyright 2022 infiltratiizero.ro - realizat de OUTCAVE SOLUTIONS SRL