• ianuarie

  29

  2019
 • 9271
 • 2
Intră apă în beci? Curge peste tot? Avem Soluţia!

Intră apă în beci? Curge peste tot? Avem Soluţia!

Va rugam frumos sa ne sunati doar daca doriti sa construiti de la zero un beci hidroizolat corespunzator. Nu intervenim in cazul beciurilor vechi ce sunt afectate de infiltratii. Va multumim.

Intră apă în beci? Curge peste tot? Ei bine, dacă aveţi o casă cu beci, subsol, pivniţă, atunci este necesar să le hidroizolaţi pentru a împiedica apa să ajungă în aceste zone. Astfel, veţi evita marile neplăceri ale unui astfel de eveniment şi veţi feri zona de apariţia mucegaiului.

Apa poate fi distructivă, mai ales când vine vorba de o construcţie, întrucât datorită ciclului îngheţ-dezgheţ elementele de structură se deteriorează şi acţionează asupra caracteristicilor fizico-chimice ale materialelor, modificându-le.

De asemenea, apa corodează armăturile şi piesele încastrate în beton, astfel încât deteriorează structura de rezistenţă, reduce capacitatea termină de izolare a porţiunilor atacate şi determină apariţia igrasiei şi a mucegaiului, care pot pune în pericol sănătatea dumneavoastră şi a familiei dumneavoastră.

Ne puteti contacta si pentru pret hidroizoaltie fundatie, beci, pivnita si subsoluri si soclu,   pret hidroizolatie acoperis bloc si casa sau pret hidroizolatii terase bloc circulabile . 

 

Intră apă în beci? Curge peşte tot? Avem Soluţia – Protecţie împotriva pericolelor

 

Sigură soluţie pentru umezeala din beci este să optaţi pentru o hidroizolaţie pentru a combate această dificultate şi a vă proteja de efectele neplăcute ale gazelor din sol.

O astfel de substanţă periculoasă este radonul, un gaz radioactiv cancerigen provenit din dezintegrarea radiului. Acesta nu poate fi detectat de către oameni, dar este transportat prin intermediul mediilor poroase.

intra apa in beci-curge peste tot

intra apa in beci-curge peste tot

 

Intră apă în beci? Curge peste tot? Avem Soluţia – Soluţii la îndemâna oricui

 

Vă întrebaţi adesea de ce intră apă în pivniţă şi cum puteţi scăpa de izvorul din beci? Noi vă prezentăm mai multe soluţii. Prima tehnică, ce poartă denumirea de îmbrăcare presupune aplicarea unei membrane sau substanţe în interiorul beciului dumneavoastră care să împiedice pătrunderea apei prin pereţi.

Cea de-a doua se numeşte drenarea cavităţii, şi se referă la instalarea unei membrane subţire cu crampoane de plastic atât pe pereţi, cât şi pe podea. Pardoselilor li se va da o pantă ce duce spre o basa pentru că apa ce se infiltrează să poată fi eliminată cu ajutorul unei pompe.

Membrana cristalină pe interior este de altfel, soluţia pentru infiltraţii prin rosturile de turnare şi fisuri. Se aplică un produs cu creştere cristalină ce are forma unei paste pe podea şi pe pereţi. Drenul francez este ideal în condiţiile în care locuiţi în zonele cu ploi abundente.

Este utilizat în industria construcţiilor şi se construieşte pe peretele exterior al fundaţiei. De asemenea, impermeabilizarea betonului este o altă soluţie pentru momentele în care aveţi apă în beci, procedeu ce se realizează în etapa de construcţie a beciului. Şi nu în ultimul rând cea mai renumită soluţie pentru inundaţiile din beci este reprezentată de hidroizolaţia cu ajutorul membranei EPDM Firestone, un sistem de izolare ce poate hidroliza orice tip de fundaţie, inclusiv fundaţii de suprafaţă.

intra apa in beci-curge peste tot

intra apa in beci-curge peste tot

 

 

Intră apă în beci? Curge peste tot? Avem Soluţia – Membrana EPDM Firestone

 

În ceea ce priveşte capitolul membrana EPDM renumita firmă Americană Firestone este lider pe piaţă. Având o experienţă de peste 100 de ani în industria cauciucului Firestone a implementat un produs fără rival în ultimii 37 de ani, respectiv: RubberGard, cu o flexibilitate şi o durabilitate excepţională.

Fiind dezvoltată în principiul că soluţie pentru acoperişuri, membrana EPDM Firestone, este ideală şi pentru hidroizolaţia fundaţiei, a beciului sau a pivniţei. De asemenea, se poate folosi pentru hidroizolarea containerelor modulare, sau pentru reparaţia acoperişurilor din tablă. În comparaţie cu alte soluţii de hidroizolare de pe piaţă, membrana EPDM Firestone are un număr mare de avantaje.

-membrana EPDM face faţă cu brio presiunii hidrostatice ridicate chiar şi la temperaturi extreme, sau după elongaţii repetate, este durabilă în faţa acţiunii agenţilor chimici, deoarece EPDM-ul este foarte stabil şi nu se deteriorează în momentul în care intră în contact cu diferite substanţe

-de asemenea, membrane EPDM nu poluează nici în timpul fabricării, nici în timpul utilizării

-instalarea acesteia este foarte rapidă, dat fiind faptul că membrana este uşoară

-se modelează perfect la suport şi se pliază sub forma unor foi de mari dimensiuni, astfel încât minimizează numărul îmbinărilor

-lipirea se face la rece fără flacăra sau substanţe periculoase

-este foarte rezistentă la penetrarea rădăcinilor

-nu este atacată de microorganisme

Ne puteti contacta si cu:    hidroizolatii hale industriale,  membrane hidroizolante EPDM Firestone,  hidroizolatii acoperisuri verzi si solare.

 

Intră apă în beci? Curge peste tot? Avem Soluţia – Membrana EPDM Firestone, garanţia calităţii

 

Aşa cum am menţionat anterior, compania Americană Firestone este recunoscută ca lider mondial în fabricarea membranelor de cauciuc EPDM. Astfel, aveţi garanţia că:

 • toate produsele trec de cele mai riguroase teste
 • calitatea produselor este ireproşabilă
 • un alt beneficiul este optimizarea timpului de instalare, dar şi a costurilor
 • beneficiaţi de manoperă şi asistentă, în conformitate cu bunele practice Firestone

 

Intră apă în beci? Curge peste tot? Avem Soluţia – INFILTRAŢII ZERO

 

Intră apă în beci şi nu mai găsiţi soluţii? Apa deja a început să curgă peste tot? Firma Infiltraţii zero vine în ajutorul dumneavoastră şi vă oferă cea mai bună soluţie pentru problema cu care vă confruntaţi. Astfel, în această situaţie hidroizolaţia pentru beci şi pivniţa este singura soluţie ce presupune implementarea unui sistem care nu permite pătrunderea apei în incinta clădirii prin izolarea subsolului cu materiale specifice.

Nu mai ştiţi ce să puneţi pe jos în beci? Cea mai eficientă metodă pentru hidroizolaţia beciului şi a pivniţei recunoscută de către specialiştii ca fiind una din cele mai eficiente de pe piaţa este membrane EPDM Firestone, care aduce celor ce optează pentru siguranţă şi durabilitate o serie de avantaje considerabile:

 • Elasticitatea foarte mare – cu peste 300%, păstrându-şi proprietăţile
 • Rezistenta la presiunea hidrostatică
 • Prietenoasă cu mediul – datorită faptului că nu poluează nici la fabricaţie, nici la utilizare
 • rezistenta crescută la acţiunea agenţilor externi şi a microorganismelor
 • instalare uşoară, la rece.

 

Intră apă în beci? Curge peste tot? Avem Soluţia – Informatii suplimentare

 

Cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul hidroizolaţiilor şi o mulţime de clienţi mulţumiţi, vă oferim siguranţă că vă puteţi baza pe noi pentru următorul proiect. Oferim de asemenea, servicii profesionale de hidroizolaţii şi tratăm cu respect şi promptitudine fiecare client în parte. Asigurăm cele mai înalte standarde în controlul costurilor, seriozitate şi profesionalism.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon afişat pe site-ul nostru sau la adresa de e-mail.

Ne puteti gasi pe net cu: “apa in beci“, “intra apa in beci“, “curge apa in beci“, “izvor in beci“, “ce se pune pe jos in beci“, “beci inundatie solutii“, “umezeala in beci“, “intra apa in pivnita“.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply

2 COMMENTS

 • Corine Harris
  martie 3, 2021, 5:48 am REPLY

  I was searching for a proper explanation on Hidroizolarea Pivniței. Thanks, admin for sharing such wonderful content on this topic. Now I have got everything I need about it. Here’s another informative content <a href = https://constructorii.ro/hidroizolatie-beci-ghid-complet/&gt; Hidroizolarea pivniței </a>. You will get well-researched information about it here.

 • Corine Harris
  martie 3, 2021, 5:48 am REPLY

  I was searching for a proper explanation on Hidroizolarea Pivniței. Thanks, admin for sharing such wonderful content on this topic. Now I have got everything I need about it. Here’s another informative content <a href = https://constructorii.ro/hidroizolatie-beci-ghid-complet/&gt; Hidroizolarea pivniței </a>. You will get well-researched information about it here.

  Cere oferta

  Descarca brosura
  Brosura EPDMBROSURA TPO

  Calculator membrane

  0EUR

  Ultimele articole:

  © Copyright 2022 infiltratiizero.ro - realizat de OUTCAVE SOLUTIONS SRL