Cere oferta

Descarca brosura
Brosura EPDMBROSURA TPO

Calculator membrane

0Lei

Ultimele articole:

hidroizolatii acoperisuri verzi1
hidroizolatii hale industriale

Sistem pentru acoperişuri verzi – Datorită creşterii constante a preocupării pentru mediul natural, acoperişurile verzi au devenit în mod obişnuit o parte din mediul nostru înconjurător. Firestone RubberGard® EPDM a trecut cu succes testul FLL în legătură cu rezistenţa la acţiunea rădăcinilor în cazul acoperişurilor verzi. Este membrana ideală pentru folosirea în combinaţie cu sistemele de acoperişuri verzi care folosesc vegetaţie uşoară care nu necesită întreţinere specială.

Beneficiile ecologice ale unui acoperiş verde sunt numeroase. Reducerea efectului insulei urbane de caldură Reducerea costurilor pentru energie Managementul apei de ploaie Noi habitate pentru plante şi animale Îmbunătăţirea calităţii aerului Reducerea poluării fonice

Sistem pentru acoperişuri solare – Sistemele pentru hidroizolaţii Firestone RubberGard® EPDM pot fi combinate foarte uşor cu orice tip de sisteme solare. Modulele fotovoltaice convenţionale se montează pur şi simplu pe membrana EPDM, iar penetraţiile rezultate se etanşeizează folosind accesoriile pentru EPDM Firestone. Noua generaţie de panouri fotovoltaice subţiri se pot lipi direct pe membrană folosind sistemul Firestone QuickSeam®.
Sistemele solare pentru acoperişuri reduc costurile legate de consumul de energie şi duc la reducerea emisiilor de carbon, ajutând astfel la crearea condiţiilor pentru o dezvoltare durabilă.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

De ce sa ne alegeti pe noi

Cu peste 15 ani de experiență și o multitudine de clienti multumiti, vă puteți baza pe noi pentru următorul proiect. Oferim servicii profesionale de hidroizolatii si tratam cu respect si promptitudine orice client .

 • Responsabilitatea financiară față de clienții noștri
 • Calitate superioară și oameni instruiti
 • Calitate și valoare pentru proiectele pe care le livram
 • Cele mai inalte standarde in controlul costurilor
 • La timp și la buget
 • Focalizare reala asupra indeplinirii dorintelor clienților

Intrebari recente

 • Cum aflam pretul lucrarii de hidroizolatii?

  Pentru a afla pretul unei lucrari pentru hdroizolarea acoperisului, beciului casei sau terasei blocului cu membrana EPDM sau membrana TPO trebuie calculati mai multi factori. Lucrarea de hidroizolatie este o suma de de mai multe materiale: membrana, Splice Type, Bonding adhesive, Primer,Lap Sealant HS, Form Flash. Toate acestea se folosesc la o lucrare intr-o masura mai mica sau mai mare in functie de configuratia suprafetei de acoperit. Astfel, se realizeaza calculul tuturor acestor materiale folosite si se un cost total.

 • Cum se face montajul?

  EPDM prin vulcanizare la rece, folosindu-se adezivi si procedee omologate Firestone. TPO se monteaza cu lipituri la cald folosind-se aparatura moderna, ca de exemplu aparatul Leister Uniroof. 

 • Ce informatii trebuie sa dea clientul?

  Schita de unde sa rezulte dimensiunile laturilor, cate colturi are, cate scurgeri si cate aerisiri, luminatoare sau paratrasnete, etc.

 • Cum se calculeaza pretul produsului?

  Pretul produsului se calculeaza astfel: materiale+ manopera+ transport.

 • SectionCe fel de suport oferim?

  Oferim tot suportul: consultanta in alegerea celei mai bune variante: Lestat sau cu prindere mecanica ori aderenta totala;  EPDM sau TPO.

 • In ce situatii se fac reduceri?

  Reducerea se face in functie de cantitate.

 • Cum comanda?

  Se trimite pe email schita completa si poze, eventual se face o vizita la fata locului de catre un technician al firmei noastre si se achita un avans

© Copyright 2019 infiltratiizero.ro - realizat de OUTCAVE SOLUTIONS SRL