• februarie

  27

  2018
 • 1947
 • 1
SISTEM DE FIXARE CU ADERENTA TOTALA (FAS)

SISTEM DE FIXARE CU ADERENTA TOTALA (FAS)

Sistem de fixare cu aderenta totala – Sistemul Firestone cu aderenta totala – Evitati sa mai pierdeti timpul dumneavoastra pretios in cautare de profesionisti in domeniul hidroizolatiilor. Ati gasit exact specialistii de care aveti nevoie :O echipa unita si experimentata mereu gata sa raspunda promt cererilor de executare a oricaror lucrari de hidroizolatii.Un sistem de fixare a acoperisului cu aderenta totala (sistem de fixare terasa cu aderenta totala) presupune existenta unor constructii cu structuri usoare dar cu rezistenta la smulgere semnificativa

Ne puteti contacta si pentru pret hidroizoaltie fundatie, beci, pivnita si subsoluri si soclu,   pret hidroizolatie acoperis bloc si casa sau pret hidroizolatii terase bloc circulabile . 

Sistem de fixare cu aderenta totala – Tehnologie

Sistemul Firestone cu aderanta totala este un sistem de fixare special conceput pentru utilizarea la hidroizolarea cu membrana epdm a cladirilor cu structura usoara.
Pe aceste structuri  termoizolatia este fixata cu un sistem de prindere adecvat, pentru a furniza ofera  o  foarte mare rezistenta la smulgere .
Sistemul de fixare cu aderenta totala a membranei  EPDM presupune ca aceasta sa fie  lipita de suportul adecvat,  pe toata suprafata acestuia .
Fixarea cu aderanta totala se face prin folosirea unui accesoriu performant – Firestone Bonding Adhesive.
In etapa urmatoare, pentru impermeabilitate, foliile adiacente trebuie sa fie suprapuse  minimum  100 milimetri.
In vederea obtinerii unei membrane epdm continue si perfect etanseizate, foliile se lipesc intre ele utilizand un alt produs Firestone de marca –  banda Firestone QuickSeam® Splice Tape.
In etapa finala, zonele de margine si detaliile (perforatiile) se aduc la acelasi nivel, etanseizandu-se conform specificatiilor Firestone.
De retinut ca pentru asigurarea etanseitatii perfecte a membranei epdm este imperios necesar ca placile de termoizolatie trebuie  sa fie compatibile  cu folosirea  adezivului de contact Firestone.

Sistem de fixare cu aderenta totala – Avantaje

Sistemul de fixare poate  fi utilizat pe orice tip de terasa si pe orice gen de acoperis, indiferent de procentul de inclinare al acestuia (panta terasei sau acoperisului) .
Mai mult decat atat,  acesta este un sistem de fixare cu aderenta totala ce se poate adapta perfect chiar si pe teresele neregulate (acoperisuri neregulate).
Sistem de fixare usor (lejer) ce nu  exercita o presiune semnificativa asupra constructiei civile sau industriale pe care este aplicat.
In ciuda greutatii reduse si modului simplu de aplicare, este un sistem de fixare foarte sigur si eficient (sistem cu rezistenta mare la smulgere).
Este un sistem de fixare a membranei epdm cu aderenta totala economic si foarte trainic (longevitate mare)
Acest sistem Firestone cu aderenta totala are un mod de  instalare rapid si practic, ceea ce  duce la costuri surprinzator de reduse.
Un alt avantaj major este faptul ca se pot utiliza folii mari de membrana epdm  astfel incat numarul de lipiri este foarte redus.
Acoperisul  sau terasa hidroizolate prin acest sistem  nu necesita cheltuieli deosebite  intretinere sau reparatii periodice.
Pentru informatii suplimentare despre modul de realizare a lucrarilor de hidroizolatii pe care le oferim, puteti sa consultati si articolele despre produse  si accesorii Firestone .Clientii nostrii fideli sau cei care tocmai acum ni se alatura, ne pot contacta atat telefonic cat si in Bucuresti, la sediul nostru (fixare membrana cu aderenta totala in  bucuresti).Contactati-ne cu incredere pentru realizarea unor lucrari de fixare cu aderenta totala membranei epdm  prin acest remarcabil sistem de fixare cu aderenta totala !

Ne puteti contacta si cu: infiltratii apa in pereti si beci,   hidroizolatii hale industriale,  membrane hidroizolante EPDM Firestone,  hidroizolatii acoperisuri verzi si solare, 

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply

1 COMMENT

 • Flamaropol Florin
  iunie 23, 2020, 3:50 am REPLY

  Bună ziua

  Pentru un acoperiș in doua ape spre

  calcan cu o singura scurgere 110mm,

  acoperit cu tabla galvanizata fălțuită .

  Undeva la 100m pătrați .

  Găsiți o soluție pe termen lung

  0724371367

  București sector 3 Negostina 111a

  Cere oferta

  Descarca brosura
  Brosura EPDMBROSURA TPO

  Calculator membrane

  0EUR

  Ultimele articole:

  © Copyright 2022 infiltratiizero.ro - realizat de OUTCAVE SOLUTIONS SRL