Cere oferta

  Descarca brosura
  Brosura EPDMBROSURA TPO

  Calculator membrane

  0EUR

  Ultimele articole:

  Hidroizolatie acoperis bloc si casa

  Hidroizolatii acoperis bloc si casa

  Hidroizolatie acoperis bloc pret mp| Hidroizolatie acoperis tabla | 

  Hidroizolatie acoperis bloc si casa in Bucuresti si toata tara – Acoperisurile plate au devenit o solutie arhitecturala tot mai des folosita inclusiv in Romania. Folosite initial preponderent pentru blocuri si constructii industriale, acoperisurile plate sunt tot mai intalnite si in cazul locuintelor private. Ele sunt preferate mai ales in cazul constructiilor moderne sau minimaliste.

   

  Hidroizolatie acoperis bloc si casa in Bucuresti  – Ce inseamna hidroizolarea

   

  Spre deosebire de un acoperis traditional inclinat, un acoperis plat inseamna costuri reduse si o mai eficienta utilizare a spatiului. In plus, un astfel de acoperis permite instalarea unui acoperis verde, amenajarea unei terase sau montarea de panouri solare. In cazul acoperisurilor plate sau tip terasa termoizolatia si hidroizolatia sunt cele mai importante aspecte.

  Intrucat apa nu se scurge natural, ca in cazul acoperisurilor inclinate, constructia trebuie protejata. O buna hidroizolatie pentru acoperis inseamna o casa sigura pe termen lung.

  Iata de ce este vital sa apelati la cele mai bune materiale si la specialisti certificati in domeniu, asa cum este firma noastra. Doar asa veti avea garantia calitatii lucrarilor.

  hidroizolatie acoperis casa bucuresti pret

  hidroizolatie acoperis casa bucuresti pret

  Hidroizolatie acoperis – membrana EPDM Firestone cea mai buna solutie

   

  Membrana EPDM este singura solutie pentru hidroizolarea acoperisului a carei durata de viata se poate compara cu cea a imobilului.

  Un acoperis hidroizolat cu EPDM are o durata de viata care ajunge nu de putine ori si la 50 de ani. Trebuie subliniat ca in tot acest timp elasticitatea si durabilitatea acestui material nu se modifica semnificativ. Nici macar la o elongatie de peste 300% si la temperaturi intre minus 40 si plus 130 grade Celsius. Practic, rezistenta sa la UV, ozon sau radiatii infrarosii este de neegalat.

  Aceste performante sunt bine cunoscute pe plan mondial si verificate in practica si cu ajutorul a numeroase studii independente. Nu intamplator a devenit cea mai folosita metoda de hidroizolare, iar Firestone lider mondial in domeniu. Compania americana s-a remarcat in ultimii 40 de ani in acest domeniu, numele sau devenind sinonimul calitatii.

   

  Hidroizolatii acoperis bloc si casa – Durabilitate testata

   

  Membrana EPDM Firestone si-a dovedit valoarea incontestabila pe termen lung. Practic, raportul calitate-pret este fara concurenta, fiind vorba de o investitie financiara care se amortizeaza rapid. Cu atat mai mult cu cat nu este nevoie de lucrari de intretinere sau protectie suplimentara. In cazul mai putin probabil in care veti avea nevoie de reparatii, acestea sunt punctuale, rapide si simplu de executat.

  Unele acoperisuri pot fi izolate cu o singura foaie, ceea ce asigura o etanseizare perfecta. Elasticitatea sa deosebita inseamna ca nu se deformeaza la miscari ale casei sau solului.

  In cazul in care optati pentru un acoperis verde, trebuie sa stiti ca substratul folosit pentru plante poate contine saruri, fertilizatori si alte substante cu potential coroziv. Infiltrarea acestora poate pune probleme integritatii structurale a cladirii. Cauciucul EPDM este cea mai sigura varianta de hidroizolatie. Se evidentiaza ca un material ecologic stabil, imun la actiunea a numerosi agenti chimici.

  Apa este un inamic de temut pentru orice cladire, in sensul in care iniltratiile apei prin acoperis, indiferent de tipul acestora provoaca prejudicii considerabile in orice situatie. Tocmai de aceea este foarte important sa se realizeze hidroizolatia acoperisului pentru casa indiferent de tipul acoperisului ales sau de materialele alese pentru acesta. Iata acre sunt principalele aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand alegi hidroizolatia.

  hidroizolatie acoperis casa bucuresti pret

  hidroizolatie acoperis casa bucuresti pret

  Hidroizolatii acoperis - Colt interior

  Hidroizolatii acoperis - Unghi

  Hidroizolatie acoperis – Ce este hidroizolatia pentru casa si care sunt principalele tiprui de hidroizolatii dedicate caselor?

   

  Hidroizolatia este o solutie tehnica imperativ necesara pentru toate tipurile de acoperisuri deoarece, n cazul acoperisurilor plate scurgerea apei in mod natural nu este posibila, iar in cazul celor inclinate apa se poate infiltra in timpul scurgerii.  Hidroizolatia acoperisului penstru casa presupune implementarea unui sistem care sa nu permita patrunderea apei in incinta cladirii prin izolarea acoperisului cu materiale specifice, ce au proprietatea de a nu permite apei sa se infiltreze.

  Deoarece acoperisurile caselor sunt realizate diferit, in functie de necesitatile si optiunile proprietarului, hidroizolatia acoperisului casei poate fi de mai multe tipuri, in functie de tipul de acoperis ales:

  hidroizolatie acoperis metalic;

  – hidroizolatie acoperis tabla;

  – hidroizolatie acoperis tabla zincata;

  – hidroizolatie acoperis plat (terasa).

               

  Hidroizolatie acoperis – Cum alegi hidroizolatia acoperisului pentru casa?

   

  Alegerea hidroizolatiei, precum si a furnizorului este extrem de importanta, de aceasta depinzand in mod direct eficienta si durabilitatea proiectului. In situatia in care trebuie sa alegi o hidroizolatie a acoperisului pentru casa trebuie sa ai in vedere o serie de aspecte extrem de importante precum:

  – durabilitatea- este un element esential pentru hidroizolatia acoperisului casei deoarece este eficient sa eviti daunele cauzate de infiltrarea apei pe toata durata de viata a imobilului, astfel ca durabilitatea hidroizolatiei trebuie sa fie comparabila cu durata de viata a edificiului;

  membranahidraizolatia acoperisului se realizeaza cu ajutorul unei membrane, iar de proprietatile acestei membrane depinde durabilitatea si eficienta hidroizolatiei.

  – elasticitatea si durabilitatea materialului- este important ca materialul din care este realizata hidroizolatia acoperisului pentru case sa fie elastic si durabil pentru ca hidroizolatia sa fie eficienta in timp. Este indicat sa optati pentru materiale ale caror proprietati nu sunt influentate de temperaturi foarte scazute si foarte ridicate.

  – montaj cu echipa de profesionisti- un alt element extrem de important pentru eficienta hidroizolatiilor acoperisului este montajul. Acesta trebuie realizat de profesionisti care pot realiza proiectul conform cu indicatiile producatorului pentru a garanta durabilitatea proiectului precum si eficienta acestuia.

  hidroizolatie acoperis casa bucuresti pret

  hidroizolatie acoperis casa bucuresti pret

  Hidroizolatie acoperis – Cum calculez pretul pentru hidroizolatia acoperisului pentru casa?

   

  Calculul pretului hidroizolatiei acoperisului se realizeaza tinand cont de o serie de aspecte precum:

  – materialele: pronderea majoritara in costul unei hidroizolatii pentru casa o reprezinta materialele, care se calculeaza in functie de proiect, suprafata ce trebuie acoperita, etanseitate etc. In cadrul acestor materiale sunt incluse membranele, adezivii, primerul etc. Este recomandat ca necesarul de materiale sa fie realizat de personal specializat.

  – montajul: este un element important in costul hidroizolatiei acoperisului pentru casa si presupune manopera hidroizolatiei acoperisului realizata de firme specializate.

  – transportul.

   

     Izolaţie acoperiş bloc, mansardă casă cu tablă – Diminuarea pierderilor de caldura

   

  Pentru a ne bucura de casa pe care o construim, sau pe care o renovam trebuie să acordăm o atenţie sporită izolării acoperişului, indiferent dacă în pod va fi, sau nu amenajată o mansardă. Cu siguranţă vă întrebaţi de ce este necesară izolaţia de acoperiş?

  Ei bine, în acest fel pierderile de căldură vor fi reduse substanţial, zgomotele din exterior vor fi eliminate, iar umiditatea din atmosferă va sta departe de imobil. Începând cu fundaţia şi până la acoperiş putem spune că fiecare etapă de construcţie a unei locuinţe este extrem de importantă, tocmai de aceea este necesar ca realizarea acesteia să fie făcută cu materiale de calitate.

  Aşa cum am menţionat anterior, componenta principală a oricărui acoperiş sănătos o reprezintă izolaţia. Astfel, o izolaţie termică bine realizată, nu va proteja doar locuinţa de pierderile de căldură ci se va dovedi în timp că este o investiţie inteligenta, întrucât se va amortiza într-o perioadă scurtă de timp.

  Izolaţie acoperiş bloc, mansardă casă cu tablă – Aparitia mucegaiului si a crapaturilor

   

  Când ne gândim la “izolaţie acoperiş bloc” ne referim la modalitatea în care acoperişul este protejat de factorii externi, în special contra apei.

  Este important ca apa să nu se infiltreze în acoperiş, deoarece de acolo ajunge către apartamentele de la ultimele etaje, ceea ce determină apariţia mucegaiului, iar în timp duce la crăpături. Tocmai de aceea izolaţia pentru acoperişul apartamentului este necesară.

  Acelaşi lucru este valabil şi în cazul în care ne gândim la “izolaţie acoperiş casă”. Apa infiltrată în acoperiş va ajunge până în camerele de jos, astfel încât apariţia mucegaiului şi a crăpaturilor vor fi indispensabile.

  De asemenea, o altă metodă de izolaţie care este la îndemâna oricui o reprezintă folia izolatoare pentru acoperiş de la dedeman care se foloseşte ca şi bariera împotriva vaporilor la partea interioară a structurilor termoizolate.

  izolatie acoperis bloc-casa-mansarda

  izolatie acoperis bloc-casa-mansarda

  Izolaţie acoperiş bloc, mansardă casă cu tablă – Factorii externi

   

  De asemenea, când vorbim despre procesul izolaţiei nu ne gândim doar la izolaţia blocului sau pentru casă, ci şi la: izolaţie pentru acoperişul mansardei, izolaţie pentru acoperişul podului, izolaţii pentru acoperişul mansardelor locuibile, izolaţie pentru acoperişul din tablă, izolaţie pentru acoperişul terasei, izolaţie interioară acoperiş, izolaţie exterioară acoperiş, dar şi la izolaţia acoperişurilor pentru pod.

  Acoperişurile plate sunt cea mai obişnuită soluţie pentru clădirile rezidenţiale, însă de o bună perioadă de timp sunt utilizate şi în construcţii nerezidenţiale, întrucât 30% din pierderile de energie ale unei case au loc prin acoperiş.

  Scopul principal al izolaţiei acoperişurilor plate este de a proteja împotriva factorilor externi, precum: ploaie, zăpadă şi vânt. Respectarea şi proiectarea adecvată a unui acoperiş tip terasa are efecte benefice în ceea ce priveşte durata de viaţă a clădirii şi a consumului de energie.

  Este important ca proiectul să fie realizat de către o echipă de specialişti, pentru că aceştia vor ţine cont de condiţiile concrete ale clădirii. De altfel, partea principală a construcţiei unui acoperiş plat este reprezentată de proiectarea optimă, de construirea corespunzătoare a izolaţiei termice dar şi de protecţia împotriva factorilor externi.

   

  Izolaţie acoperiş bloc, mansardă casă cu tablă – Aparatura

   

  Aşadar, atât izolaţia acoperişurilor pentru bloc, cât şi izolaţia pentru mansardele caselor cu acoperiş din tabla se realizează cu aparaturi speciale, respectiv: sistem de fixare Firestone cu lest, sistem Firestone cu fixare mecanică şi nu în ultimul rând sistem de fixare cu aderenta totală (FÂS).

   

  Izolaţie acoperiş bloc, mansardă casă cu tablă – SISTEM DE FIXARE FIRESTONE CU LEST

   

  Cunoscut sub denumirea de Sistem de fixare lestat, este caracterizat ca fiind un sistem de fixare a acoperişului, fiind utilizat în cazul teraselor care au capacitatea de a suporta greutatea considerabilă a lestului, care va fi aplicat deasupra membranei EPDM.

  Ulterior se aplică foliile membranei EPDM direct pe substratul adecvat pentru a fi hidrolizat de sistemul cu lest. Printre avantajele sistemului cu lest menţionăm faptul că este un sistem sigur şi economic, se instalează rapid şi este extrem de eficient, astfel încât presupune costuri surprinzător de mici, se folosesc folii mari de membrane EPDM şi de fac foarte puţine lipiri, iar acoperişul cu lest nu necesită eforturi deosebite în ceea ce priveşte întreţinerea.

  izolatie acoperis bloc-casa-mansarda

  izolatie acoperis bloc-casa-mansarda

  Izolaţie acoperiş bloc, mansardă casă cu tabla – SISTEM FIRESTONE CU FIXARE MECANICĂ

   

  Sistemele cu fixare mecanică sunt foarte uşor de montat, rapide şi rentabile, astfel încât se fixează în şuruburi pe acoperişurile clădirilor sau pe terasele acestora. Se utilizează în cazul acoperişurilor şi a teraselor dotate cu un suport ce poate rezista şuruburilor utilizate pentru fixarea sistemelor. De asemenea, există 3 tipuri de sisteme de fixare mecanică a membrane Firestone şi anume sisteme de fixare mecanică economice şi practice: sistemul RMA, sistemul MAS şi sistemul BIS.

  Sistemul Firestone RMA este un sistem foarte practic, pentru că fixarea membrane hidroizolante pe suport se realizează fără perforarea acesteia, benzile se întind pe un suport adecvat şi se fixează mecanic de aceasta. Este un sistem avantajos pentru că menţine membrane hidroizolanta intactă, se fixează rapid, este simplu şi economic, se realizează puţine lipiri datorită foliilor de membrane de mari dimensiuni, exercita o presiune redusă asupra acoperişului fiind un sistem cu fixare uşoară, iar la nivel estetic da un aer modern acoperişului.

  Sistemul Firestone MAS este un sistem a cărui membrana hidroizolanta se întinde deasupra suprafeţei şi se fixează mecanic, de asemenea, pentru montarea membrane se utilizează benzi metalice speciale ce se fixează pe folii şi nu în ultimul rând reprezintă o alternativă în cazurile în care acoperişul sau terasa sunt neregulate, astfel încât nu permit folosirea sistemului cu fixare mecanică RMA.

  Sistemul Firestone BIS este un sistem de fixare a membranei EPDM simplu şi eficient, asemănător din punct de vedere caracteristic celorlalte două sisteme, respectiv: sistemul RMA şi sistemul MAS.

   

  Izolaţie acoperiş bloc, mansardă casă cu tablă – SISTEM DE FIXARE CU ADERENTA TOTALĂ (FÂS)

   

  Acest sistem de fixare a acoperişului cu aderenta totală este un sistem de fixare special conceput pentru utilizarea la hidroizolarea cu membrane EPDM a clădirilor cu structura uşoară.

  Pe aceste structuri termoizolaţia este fixată cu un sistem de prindere adecvat, extrem de rezistent la smulgere. Sistemul de fixare cu aderenta totală poate fi utilizat pe orice tip de terasă şip e orice gen de acoperiş indiferent de procentul de înclinare al acestuia. De asemenea, nu exercită o presiune semnificativă asupra construcţiei pe care este aplicat, este foarte sigur şi eficient cheltuielile pentru întreţinere sau reparaţii sunt extrem de mici.

  Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon de pe site-ul nostru, sau la adresa de e-mail. De asemenea, preţurile pentru izolaţia acoperişurilor vor fi stabilite în funcţie de fiecare proiect în parte.

  izolatie acoperis bloc-casa-mansarda

  izolatie acoperis bloc-casa-mansarda

   

  Hidroizolatii acoperis Bucuresti si toata Romania – Informatii suplimentare

   

  Ne puteti gasi pe internet utilizand urmatoarele cautari: “hidroizolatie acoperis plan”, “hidroizolatie acoperis plat” sau “hidroizolatie acoperis terasa”, “hidroizolatie acoperis pret” sau “hidroizolatie acoperis casa”, “hidroizolatie de acoperis”.

  Alte cautari relevante: “hidroizolatie membrana acoperis”, “hidroizolatie acoperis pret mp” sau “pret manopera hidroizolatie acoperis”, “membrana hidroizolatie acoperis pret” ori “hidroizolatie acoperisuri tip terasa”, “tehnologie hidroizolatie acoperis”. La acestea se adauga: “materiale hidroizolatie acoperis”, “hidroizolatie pentru acoperis” sau “folie hidroizolatie acoperis pret”.

  Cautari similare:  “hidroizolatie acoperis tabla“, hidroizolatii acoperis pret, “hidroizolatie acoperis bloc preturi“, “hidroizolatie acoperis bloc forum“, “hidroizolatie acoperis terasa“, “aplicare hidroizolatie acoperis“, “hidroizolatie acoperis beton“, “hidroizolatie acoperis circulabil“.

  Alte cautari: “hidroizolatii acoperis casa“, “cost hidroizolatie acoperis bloc“, “hidroizolatie acoperis exterior“, “hidroizolatie acoperis folie“, “hidroizolatii acoperis firme“, “firme hidroizolatie acoperis“, “hidroizolatie la acoperis“, “hidroizolatie acoperis metalic“, “hidroizolatie membrana acoperis“, “hidroizolatie acoperis pret mp“, “manopera hidroizolatie acoperis“, “hidroizolatie pt acoperis“, “hidroizolatie pentru acoperisuri“, “hidroizolatie acoperis bloc pret“, “solutii hidroizolatie acoperis“, “hidroizolatie acoperis tabla zincata“.

  Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

  De ce sa ne alegeti pe noi

  Cu peste 15 ani de experiență și o multitudine de clienti multumiti, vă puteți baza pe noi pentru următorul proiect. Oferim servicii profesionale de hidroizolatii si tratam cu respect si promptitudine orice client .

  • Responsabilitatea financiară față de clienții noștri
  • Calitate superioară și oameni instruiti
  • Calitate și valoare pentru proiectele pe care le livram
  • Cele mai inalte standarde in controlul costurilor
  • La timp și la buget
  • Focalizare reala asupra indeplinirii dorintelor clienților

  Intrebari recente

  • Cum aflam pretul lucrarii de hidroizolatii?

   Pentru a afla pretul unei lucrari pentru hdroizolarea acoperisului, beciului casei sau terasei blocului cu membrana EPDM sau membrana TPO trebuie calculati mai multi factori. Lucrarea de hidroizolatie este o suma de de mai multe materiale: membrana, Splice Type, Bonding adhesive, Primer,Lap Sealant HS, Form Flash. Toate acestea se folosesc la o lucrare intr-o masura mai mica sau mai mare in functie de configuratia suprafetei de acoperit. Astfel, se realizeaza calculul tuturor acestor materiale folosite si se un cost total.

  • Cum se face montajul?

   EPDM prin vulcanizare la rece, folosindu-se adezivi si procedee omologate Firestone. TPO se monteaza cu lipituri la cald folosind-se aparatura moderna, ca de exemplu aparatul Leister Uniroof.

  • Ce informatii trebuie sa dea clientul?

   Schita de unde sa rezulte dimensiunile laturilor, cate colturi are, cate scurgeri si cate aerisiri, luminatoare sau paratrasnete, etc.

  • Cum se calculeaza pretul produsului?

   Pretul produsului se calculeaza astfel: materiale+ manopera+ transport.

  • SectionCe fel de suport oferim?

   Oferim tot suportul: consultanta in alegerea celei mai bune variante: Lestat sau cu prindere mecanica ori aderenta totala;  EPDM sau TPO.

  • In ce situatii se fac reduceri?

   Reducerea se face in functie de cantitate.

  • Cum comanda?

   Se trimite pe email schita completa si poze, eventual se face o vizita la fata locului de catre un technician al firmei noastre si se achita un avans.

  hidroizolatie acoperis
  hidroizolatie acoperis
  © Copyright 2022 infiltratiizero.ro - realizat de OUTCAVE SOLUTIONS SRL