Cere oferta

  Descarca brosura
  Brosura EPDMBROSURA TPO

  Calculator membrane

  0EUR

  Ultimele articole:

  Hidroizolatii hale industriale - Legatura in T

  Hidroizolatii hale industriale - Cap de conducta

  Hidroizolatii hale industriale – O buna hidroizolatie garanteaza integritatea structurala a unei cladiri, cu atat mai mult daca vorbim de hale industriale sau comerciale. Buna desfasurare a activitatii dvs si evitarea accidentelor depinde si de eficienta sistemului de hidroizolatie folosit. Fara o protectie adecvata, umezeala sau infiltratiile pot afecta structura constructiei.

  Ne puteti contacta si pentru pret hidroizoaltie fundatie, beci, pivnita si subsoluri si soclu pret hidroizolatie acoperis bloc si casa sau pret hidroizolatii terase bloc circulabile

   

  Hidroizolatii hale industriale – Expertiza Firestone

   

  Firma noastra va ofera servicii complete de hidroizolatii pentru hale industriale si comerciale. Avem experienta in realizarea unei game largi de sisteme de hidroizolatii specializate. Asiguram consultanta gratuita pentru alegerea celei mai bune solutii pentru afacerea dumneavoastra.

  Va garantam o aplicare la cele mai inalte standarde profesionale, in acord cu specificatiile FIRESTONE! Cu noi veti avea parte de un raport calitate-pret imbatabil si de o semnificativa economie de timp.

   

  Hidroizolatii hale industriale – Tipuri de hidroizolatii

   

  Mai multe tipuri de materiale sunt folosite in mod curent pentru hidroizolarea halelor industriale: membrane bituminoase, hidroizolatii lichide, PVC, TPO, cauciuc acrilic sau membrana EPDM. Aceasta din urma se remarca insa ca lider de piata la nivel mondial, fiind folosita la hidroizolarea a sute de mii de cladirii din lumea intreaga. Au optat, de pilda, pentru membrana EPDM fabricile Honda sau compania Microsoft.

  Membrana EPDM si-a demonstratat fiabilitatea si flexibilitatea in cele mai diverse climate. In vreme ce celelalte sisteme imbatranesc relativ repede, aceasta solutie de hidroizolatie de la Firestone ofera aceeasi protectie si dupa 30 de ani de la montare. Durata sa de viata trece chiar si de 50 de ani daca este instalata si mentinuta corect, potrivit celor mai recente studii.

  hidroizolatii hale industriale

  hidroizolatii hale industriale

  Hidroizolatii hale industriale – Ce face membrana EPDM speciala

   

  Membrana hidroizolanta EPDM Firestone este fara rival in materie de durabilitate si performanta in hidroizolare. Niciun alt material nu ofera acelasi grad de rezistenta la rupere, ozon, radiatii UV si lumina infrarosie, diverse substante chimice. Totul indiferent de cat de extreme sunt conditiile meteo sau fluctuatiile de temperatura si mai ales fara masuri de protectie suplimentare.

  Cum se explica aceste proprietati? EPDM (ethylene propylene diene monomer) este o membrana monostrat de cauciuc sintetic. Acesta este un elastomer, ceea ce inseamna ca isi mentine proprietatile chiar daca este intins cu peste 300%. La fel si in conditii extreme de temperatura, situate intre minus 40 si plus 130 de grade Clesius.

  Livrata in folii de mari dimensiuni, membrana EPDM Firestone este usor de instalat, cu un numar minimum de imbinari. Fabricile Firestone sunt certificate ISO 14001, ceea ce inseamna ca materialul livrat este ecologic.

  Daca va doriti sa beneficiati de cel mai bun raport calitate-pret si de solutii tehnologice de ultima ora alegeti membrana EPDM de la Firestone!

   

  Hidroizolatii hale industriale – Membrana EPDM este potrivita

   

  Membrana poate fi instalata pe practic orice tip de suprafata, fiind la fel de aderenta indiferent de suprafata de suport. Este, de asemenea, foarte usoara, asa ca nu pune probleme legate de structura de rezistenta a cladirii. Aceste trasaturi o fac ideala inclusiv pentru orice tip de lucrari de reabilitari hale industriale.

  Acoperisul nu are nevoie de lucrari de intretinere ulterioare. Recomandam insa o inspectie anuala pentru a va asigura ca totul este in ordine. In caz de nevoie, reparatiile sunt rapide si usor de efectuat.

   

  Hidroizolatia este un element esential pentru orice cladire, deoarece infiltrarea apei provoaca prejudicii considerabile. Cu atat mai mult, hidroizolatiile pentru hale industriale sunt esentiale deoarece prejudiciile generate de patrunderea apei intr-o hala industriala sunt mai mari prin prisma materialelor, produselor si utilajelor ce pot avea de suferit de pe urma actiunii apei infiltrate.

  Tocmai de aceea, hidroizolatia unei hale industriale necesita o atentie deosebita si luarea in considerare a unor elemente de mare importanta pentru eficienta si durabilitatea hidroizolatiei.

  hidroizolatii hale industriale

  hidroizolatii hale industriale

   Ce este hidroizolatia pentru hale industriale si care sunt principalele tiprui de hidroizolatii dedicate halelor?

   

  Hidroizolatia este o solutie tehnica imperativ necesara pentru toate tipurile de acoperisuri si terase deoarece, in cazul acoperisurilor plate scurgerea apei in mod natural nu este posibila.  Hidroizolatia acoperisului pentru hale industriale presupune implementarea unui sistem care sa nu permita patrunderea apei in incinta cladirii prin izolarea acoperisului cu materiale specifice.

   Deoarece hidroizolatia pentru hale industriale poate fi realizata din mai multe tipuri de materiale, aceasta este, la randul ei, incadrata in mai multe categorii:

  hidroizolatie hale industriale cu membrane bitumoase;

  – hidroizolatii hale industriale lichide;

  – hidroizolatii hale industriale PVC;

  – hidroizolatii hale industriale TPO;

  – hidroizolatii hale industriale cauciuc acrilic;

  – hidroizolatii hale industriale membrane EPDM.

               

  Cum aleg hidroizolatia halei industriale?

   

  Alegerea hidroizolatiei, precum si a furnizorului este extrem de importanta, de aceasta depinzand in mod direct eficienta si durabilitatea proiectului. In situatia in care trebuie sa alegi o hidroizolatie pentru hale industriale trebuie sa ai in vedere o serie de aspecte extrem de importante precum:

  – durabilitatea- este un element esential pentru hidroizolatia halei industriale deoarece este necesar sa eviti daunele cauzate de infiltrarea apei pe toata durata de viata a halei si a desfasurarii activitatilor comerciale in cadrul acesteia;

  – calitatea, elasticitatea si durabilitatea materialului- este important ca materialul din care este realizata hidroizolatia halei industriale sa fie de calitate, elastic si durabil pentru ca hidroizolatia sa fie eficienta in timp. Este indicat sa optati pentru materiale ale caror proprietati nu sunt influentate de temperaturi foarte scazute si foarte ridicate, care si-au dovedit eficienta in timp precum membranele EPDM.

  – montaj cu echipa de profesionisti- un alt element extrem de important pentru eficienta hidroizolatiilor halelor industriale este montajul. Acesta trebuie realizat de profesionisti care pot realiza proiectul conform cu indicatiile producatorului pentru a garanta durabilitatea proiectului precum si eficienta acestuia.

  hidroizolatii hale industriale

  hidroizolatii hale industriale

  Cum calculez pretul pentru hidroizolatia halei industriale?

   

  Calculul pretului pentru hidroizolatia halei industriale se realizeaza tprin insumarea costurilor aferente elementelor componente astfel:

  – materialele: pronderea majoritara in costul unei hidroizolatii pentru hale industriale o reprezinta materialele, care se calculeaza in functie de proiect, suprafata ce trebuie acoperita, etanseitate , tipul de hidroizolatie ales etc. In cadrul acestor materiale sunt incluse membranele, adezivii, primerul etc. Este recomandat ca necesarul de materiale sa fie realizat de personal specializat.

  – montajul: este un element important in costul hidroizolatiei halei industriale si presupune manopera hidroizolatiei halei industrialerealizata de firme specializate din Bucuresti si din tara.

  – transportul.

  Hidroizolatii hale industriale – Informatii suplimentare

   

  Ne puteti contacta si  pentru hidroizolatii hale industriale sau sa va documentati cu privire la infiltratii apa in pereti si beci.

  Ne puteti gasi pe internet cautand urmatoarele cuvinte: “hidroizolatie hale industriale”, “hidroizolatii hale bucuresti”, “hidroizolatie acoperis hala”.

  Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

  Hidroizolatii hale industriale - Colt extern

  Hidroizolatii hale industriale - Peticire

  hidroizolatii hale industriale

  De ce sa ne alegeti pe noi

  Cu peste 15 ani de experiență și o multitudine de clienti multumiti, vă puteți baza pe noi pentru următorul proiect. Oferim servicii profesionale de hidroizolatii si tratam cu respect si promptitudine orice client .

  • Responsabilitatea financiară față de clienții noștri
  • Calitate superioară și oameni instruiti
  • Calitate și valoare pentru proiectele pe care le livram
  • Cele mai inalte standarde in controlul costurilor
  • La timp și la buget
  • Focalizare reala asupra indeplinirii dorintelor clienților

  Intrebari recente

  • Cum aflam pretul lucrarii de hidroizolatii?

   Pentru a afla pretul unei lucrari pentru hdroizolarea acoperisului, beciului casei sau terasei blocului cu membrana EPDM sau membrana TPO trebuie calculati mai multi factori. Lucrarea de hidroizolatie este o suma de de mai multe materiale: membrana, Splice Type, Bonding adhesive, Primer,Lap Sealant HS, Form Flash. Toate acestea se folosesc la o lucrare intr-o masura mai mica sau mai mare in functie de configuratia suprafetei de acoperit. Astfel, se realizeaza calculul tuturor acestor materiale folosite si se un cost total.

  • Cum se face montajul?

   Montajul membranelor pentru hidroizolarea acoperisurilor sau fundatiilor se face cu ajutorul unor aparaturi moderne ce izoleaza perfect. Procesul prin care se monteaza membranele se numeste prin vulcanizare la rece.

  • Ce informatii trebuie sa dea clientul?

   Schita de unde sa rezulte dimensiunile laturilor, cate colturi are, cate scurgeri si cate aerisiri, luminatoare sau paratrasnete, etc.

  • Cum se calculeaza pretul produsului?

   Pretul produsului se calculeaza astfel: materiale+ manopera+ transport.

  • SectionCe fel de suport oferim?

   Oferim tot suportul: consultanta in alegerea celei mai bune variante: Lestat sau cu prindere mecanica ori aderenta totala;  EPDM sau TPO.

  • In ce situatii se fac reduceri?

   Reducerea se face in functie de cantitate.

  • Cum comanda?

   Se trimite pe email schita completa si poze, eventual se face o vizita la fata locului de catre un technician al firmei noastre si se achita un avans.

  © Copyright 2022 infiltratiizero.ro - realizat de OUTCAVE SOLUTIONS SRL