• septembrie

  7

  2020
 • 554
 • 0

Hidroizolatii profesionale

Hidroizolatii profesionale – Hidroizolatiile profesionale joaca un rol foarte important in mentinerea integritatii unei constructii, motiv pentru care este recomandat sa se apeleze la specialisti pentru a fi siguri ca acestea sunt facute perfect. Un sistem de hidroizolatii profesionale bine realizate va rezista extrem de mult si nu va avea nevoie de interventii costisitoare.

Deci, chiar daca pentru inceput pare ca sistemul este perfect facut, atunci cand nu este corespunzator realizat, in realitate pretul pe care crezi ca il economisesti sa fie platit de mai multe ori la fiecare interventie.

 

Hidroizolatii profesionale – Hidroizolatii acoperisuri verzi

 

Pentru ca a crescut foarte mult preocuparea fata de mediu, acoperisurile verzi nu mai sunt neobisnuite si sunt utilizate de mai multe case. Astfel se folosesc si membranele Firestone Rubber Gard EPDM care au trecut foarte bine testele legate de rezistenta la radacini pentru acoperisuri verzi.

De asemenea, aceste sisteme pot fi solosite inclusiv pentru acoperisurile care au panourri solare. Unele dintre cele mai importante beneficii ecologice ale acoperisurilor verzi sunt cele care vizeaza reducerea efectului insulelor urbane de caldura. De asemenea, sunt reduse si toate costurile de energie.

In plus, alte avantaje reprezinta habitatele noi pentru animale si pentur plante, un management optim al apei de ploaie si o calitate mai buna a aerului precum si reducerea nivelului de poluare fonica.

 

Hidroizolarii profesionale – Hidroizolatii pentru acoperis bloc si casa

 

Hidroizolatiile pentru bloc si casa  sunt considerate hidroizolatii profesionale in momentul in care sunt realizate de producatori care le si testeaza, asa cum se intampla in cazul membranelor Fiberstone.

Comparativ cu un acoperis inclinat traditional, acoperisurile plate implica si costuri reduse dar si eficientizarea utilizarii spatiului. Deroarece apa nu se scurge in mod natural, constructia va trebui sa fie protejata corespunzator.

O foarte buna hidroizolatie pentru acoperis este o casa foarte sigura pe termen lung. Din acest motiv este recomandat sa se apeleze la unele dintre cele mai bune materiale sau la specialisti care sunt certificati in domeniu, pentru a obtine lucrari de calitate.

Hidroizolatii profesionale – Hidroizolatii hale industriale

 

In gama de hidroizolatii profesionale sunt incluse si cele pentru halele industriale. O hidroizolatie buna este cea care garanteaza integritatea cladirii mai ales ca este vorba despre spatii mari ce tebuie sa fie protejate. Atunci cand alegi sa lucrezi cu echipe specializate in acest sens, vei avea o aplicare la standarde profesionale.

Sunt mai multe tipuri de membrane pentru halele industriale insa cele mai des utilizate usnt cele EPDM care si-au demonstrat fiabilitatea. De asemenea, ele s-au dovedit extrem de flexibile in climate cat mai diversificate.

Deoarece celelalte sisteme au tendinta de a imbatrani mai repede, solutia aceasta este mult mai buna pentru ca rezista mai mult si ofera acelasi nivel de protectie timp de pana la 30 de ani si uneori chiar pana la 50 cu intretinerea corecta.

 

Hidroizolatii profesionale – Hidroizolatie fundatie, beci, pivnita, subsol

 

Se folosesc hidroizolatii profesionale pentru fundatii, beciuri, pivnite, subsolutir deoarece apa poate sa genereze probleme grave deoarece prin capilaritate poate sa intre in pereti. Dupa ce apa a ajusn in pereti igrasia si mucegaiul s-au instalat si sunt foarte greu de eliminat.

Toate lucrarile care vizeaza reparatiile si reconstructia generata de problemele la nivleul fundatiei sau la nivleul beciului implica unele cheltuieli importante. De aceea se recomanda sa fie impermeabilizat spatiul cu substante si solutii cu durata de viata foarte mare.

In acest sens, pentru hidroizolatii profesionale se recomanda membraele hidroizolante EPDM Firestone, care reprezinta o solutie foarte simpla si extrem de eficienta pentru toate problemele de genul acesta,  caracterizata printr-un nivel ridicat de flexibilitate pe termen indelungat.

 

Hidroizolatii profesionale – Hidroizolatii terase circulabile

 

Si pentru terasele circulabile se recomanda solutii de hidroizolatii profesionale. Aceste lucrari sunt esentiale atat pentru terasele de pe case cat si pentru terasele de pe bloc. A

stfel, in momentul in care se realizeaza o hidroizolatie pentur terasa circulabila si pentru blocuri este extrem de important sa fii foarte bine informat si sa alegi cele mai bune solutii.

Este recomandat sa tii cont de toate aspectele importante si sa rapotezi costurile existente la durata de viata pe care membrana o are si la riscurile care sunt asociate cu lipsa unei membrane sau cu alegerea unei solutii prea ieftine. De asemenea, pentru izolarea membranelor este foarte important sa lucrezi doar cu firme autorizate si cu experienta, pentru a avea garantia ca ceea ce instalezi va tine mult timp.

 

Hidroizolatii profesionale – Membrana EPDM

 

In momentul in car eiti alegi hidroizoltia si furnizotrul trebuie sa tii cont de mai multe aspecte. Hidroizoltiile EPDM Firestone sunt cele care satisfac nevoile clientilor si cele mai bune conditii de lucru astfel incat sa poata fi instalate pentru o perioada extrem de mare de timp.

Sunt mai multe considerente pe baza carora ar trebui sa fie alese solutiile de impermeabilizare, insa membranele EPDM le respecta pe toate si sunt considerate hidroizolatii profesionale.

 

Hidroizolatii profesionale – Criterii de selectie

 

Pentru a alege o firma furnizoare de servicii de hidroizolatii profesionale trebuie sa tii cont de mai multe aspecte. In primul rand, funrizorii trebuie sa iti ofere toate accesoriile in ceea ce priveste membranele EPDM care pot corespunde tuturor cerintelor in ceea ce priveste montajul si constructia.

Asistenta si manopera sunt oferite la standarde de calitate ridicate. Membranele pentru hidroizolatii profesionale au un pret optim.

Timpul de instalare este unul mic si furnizorul este partener autorizat Firestone. Specialistii care se prezinta pentru a aplica membrnaa trebuie sa garanteze calitatea pe care o au lucrarile, din toate punctele de vedere, atat ca eficienta cat si ca tehnica.

 

Hidroizolatii profesionale – mai multe accesorii

 

Firestone este furnizorul care a dezvoltat mai multe accesorii pentru sistemele de hidroizolarii, inclusiv pentru EPDM Rubber Gard astfel incat acesta sa poata raspunde mai multor cerinte si implicit mai multor proiecte de hidroizolatii, indiferent de locul in care acestea vor fi amplasate.

Componentele necesare pentru sistemele de hidroizolatii complete pot fi cumparate toate de la aceeasi sursa si anume de la Firestone. Indiferent de tipul de substante utilizate, Firestone s-a gandit la toate variantele si a oferit utilizatorilor o gama de produse diversificata pentru implementarea optima a oricarui proiect.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply

  Cere oferta

  Descarca brosura
  Brosura EPDMBROSURA TPO

  Calculator membrane

  0EUR

  Ultimele articole:

  © Copyright 2022 infiltratiizero.ro - realizat de OUTCAVE SOLUTIONS SRL