Cere oferta

  Descarca brosura
  Brosura EPDMBROSURA TPO

  Calculator membrane

  0EUR

  Ultimele articole:

  hidroizolatii acoperisuri verzi1
  hidroizolatii hale industriale

  Hidroizolatii acoperişuri verzi – Datorită creşterii constante a preocupării pentru mediul natural, acoperişurile verzi au devenit în mod obişnuit o parte din mediul nostru înconjurător. Firestone RubberGard® EPDM a trecut cu succes testul FLL în legătură cu rezistenţa la acţiunea rădăcinilor în cazul acoperişurilor verzi. Este membrana ideală pentru folosirea în combinaţie cu sistemele de acoperişuri verzi care folosesc vegetaţie uşoară care nu necesită întreţinere specială.

  Beneficiile ecologice ale unui acoperiş verde sunt numeroase. Reducerea efectului insulei urbane de caldură Reducerea costurilor pentru energie Managementul apei de ploaie Noi habitate pentru plante şi animale Îmbunătăţirea calităţii aerului Reducerea poluării fonice

  Sistemele pentru hidroizolaţii Firestone RubberGard® EPDM pot fi combinate foarte uşor cu orice tip de sisteme solare. Modulele fotovoltaice convenţionale se montează pur şi simplu pe membrana EPDM, iar penetraţiile rezultate se etanşeizează folosind accesoriile pentru EPDM Firestone. Noua generaţie de panouri fotovoltaice subţiri se pot lipi direct pe membrană folosind sistemul Firestone QuickSeam®.
  Sistemele solare pentru acoperişuri reduc costurile legate de consumul de energie şi duc la reducerea emisiilor de carbon, ajutând astfel la crearea condiţiilor pentru o dezvoltare durabilă.

   

  Hidroizolatii acoperisuri verzi si solare

   

  Sistemele de hidroizolatii pentru acoperisuri verzi si solare sunt necesare pentru a s-a constatat statistic faptul ca a crescut cu mult interesul pentru un mediu natural, iar acoperisurile verzi sunt din ce in ce mai prezente in mediu.

  Astfel, a aparut Firestone Rubber Gard EPDM care a trecut toate testele FLL leate de rezistenta la actiune a radacinilor. Aceasta membrana este considerata cea mai buna solutie pentru a fi utilizata pe sitemele de acoperisuri verzi care utilizeaza vegetatia usoara si care nu au nevoie de o intretinere speciala.

   

  Hidroizolatii acoperisuri verzi si solare – Avantajele acoperisurilor verzi

   

  Acoperisurile verzi vin cu o serie de avantaje si beneficii importante. Primul ar fi reducerea efectului de insula urbana de caldura. De asemenea si reducerea costurilor aferente energiei precum si un bun management al apei de ploaie si crearea de habitate pentru animale si plante sunt toate avantajele unui acoperis verde, care fac sa merite insalarea de hidroizolatii pentru acoperisuri verzi si solare.

   

  Hidroizolatii acoperisuri verzi si solare – Ce sisteme sunt recomandate

   

  Sistemele de la Firestone pot sa fie combinate cu mai multe tipuri de sisteme solare ceea ce le face ideale ca hidroizolatii pentru acoperisuri verzi si solare. Toate modulele fotovoltaice clasice sunt montate simplu si usor de membranele EPDM si penetrarea care rezulte trebuie doar sa fie etanseizata utilizand accesorii specifice pentru EPDM Firestone. Noile generatii de panouri subtiri pot fi lipite pe membrana utilizand sistemul Firesotne Quick Steam.

  Acest esisteme solare pentru acoperisuri sunt cele care reduc toate costurile care sunt legate de un consum de energie mare si care genereaza reducerea de emisii de carbon si ajuta totodata la mentinerea unor conditii optime pentru dezvoltare sustenabila.

   

  Hidroizolatii acoperisuri verzi si solare – Cum se determina pretul pentru lucrare?

   

  Pentru ca pretul pentru hidroizolatii pentru acoperisuri verzi si solare sa fie corect calculate este necesar sa fie calculati o serie de factori care pot face ca pretul sa fluctueze. Conteaza foarte mult materialele cum ar fi membrana, masticurile si adezivii utilizati.

  De asemenea, totul depinde de modul in care suprafata ce trebuie sa fie acoperita este configurata. Se realizeaza un calcul al tuturor acestor elemente si materiale utilizate si se obtine un cost total. De aceea este necesar sa comunici cu compania de la care cumperi membrana pentru a stabili toate aceste detalii.

   

  Hidroizolatii acoperisuri verzi si solare – Cum se monteaza?

   

  Montajul membranelor hidroizolate EPDM se va face prin vulcanizarea la rece utilizand adezivi si procedee specifice omologate. Spre exemplu, membrana Firestone TPO se va monta cu un sistem de lipire la cald, utilizand cele mai moderne aparate astfel incat membrana sa adere perfect la suport pentru cat mai mult timp.

   

  Hidroizolatii acoperisuri verzi si solare – avantajele colaborarii cu o firma de incredere

   

  Atunci cand iti cumperi membranele pentru hidroizolatii de la o firma de incredere te bucuri de cele mai inalte standarde in controlul costurilor, un timp mai scurt de operare a comenzii, un buget mai mic implicat in instalare, calitate superioara a produselor si o echipa de specialisti gata oricand sa lucreze cu tine.

  Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

  De ce sa ne alegeti pe noi

  Cu peste 15 ani de experiență și o multitudine de clienti multumiti, vă puteți baza pe noi pentru următorul proiect. Oferim servicii profesionale de hidroizolatii si tratam cu respect si promptitudine orice client .

  • Responsabilitatea financiară față de clienții noștri
  • Calitate superioară și oameni instruiti
  • Calitate și valoare pentru proiectele pe care le livram
  • Cele mai inalte standarde in controlul costurilor
  • La timp și la buget
  • Focalizare reala asupra indeplinirii dorintelor clienților

  Intrebari recente

  • Cum aflam pretul lucrarii de hidroizolatii?

   Pentru a afla pretul unei lucrari pentru hdroizolarea acoperisului, beciului casei sau terasei blocului cu membrana EPDM sau membrana TPO trebuie calculati mai multi factori. Lucrarea de hidroizolatie este o suma de de mai multe materiale: membrana, Splice Type, Bonding adhesive, Primer,Lap Sealant HS, Form Flash. Toate acestea se folosesc la o lucrare intr-o masura mai mica sau mai mare in functie de configuratia suprafetei de acoperit. Astfel, se realizeaza calculul tuturor acestor materiale folosite si se un cost total.

  • Cum se face montajul?

   EPDM prin vulcanizare la rece, folosindu-se adezivi si procedee omologate Firestone. TPO se monteaza cu lipituri la cald folosind-se aparatura moderna, ca de exemplu aparatul Leister Uniroof. 

  • Ce informatii trebuie sa dea clientul?

   Schita de unde sa rezulte dimensiunile laturilor, cate colturi are, cate scurgeri si cate aerisiri, luminatoare sau paratrasnete, etc.

  • Cum se calculeaza pretul produsului?

   Pretul produsului se calculeaza astfel: materiale+ manopera+ transport.

  • SectionCe fel de suport oferim?

   Oferim tot suportul: consultanta in alegerea celei mai bune variante: Lestat sau cu prindere mecanica ori aderenta totala;  EPDM sau TPO.

  • In ce situatii se fac reduceri?

   Reducerea se face in functie de cantitate.

  • Cum comanda?

   Se trimite pe email schita completa si poze, eventual se face o vizita la fata locului de catre un technician al firmei noastre si se achita un avans

  © Copyright 2022 infiltratiizero.ro - realizat de OUTCAVE SOLUTIONS SRL