• decembrie

  17

  2020
 • 993
 • 0
Care este cea mai buna hidroizolatie?

Care este cea mai buna hidroizolatie?

Care este cea mai buna hidroizolatie? Acoperisul plat reprezinta costuri mult mai reduse si o eficienta atunci cand vine vorba despre utilizarea spatiului. Mai mult, acest model permite instalarea acoperisului verde, montarea panourilor solare sau amenajarea unei terase. In cazul acoperisurilor de tip terase sau plate, atat hidroizolatia cat si termoizolatia semnifica aspectele cele mai importante.

Constructia trebuie sa fie mereu protejata, avand in vedere ca apa nu se scurge natural. In plus, pentru a te bucura de o locuinta sigura si pe termen lung, hidroizolatia pentru acoperis face diferenta, fara dar si poate.

Este esential sa apelezi la materiale de inalta calitate dar si la specialistii care sunt certificati in domeniu deoarece doar asa te poti bucura de garantia calitatii produselor si lucrarilor!

cea-mai-buna-hidroizolatie

cea-mai-buna-hidroizolatie

 

Cea mai buna hidroizolatie este cea cu membrana EPDM

 

Aceasta este cea mai buna solutie atunci cand vine vorba despre hidroizolarea acoperisului deoarece are o durata de viata de pana la 50 de ani. Mai mult de atat, in acest timp, nici durabilitatea si nici elasticitatea materialului nu se modifica radical.

Aceste performante sunt verificate si foarte cunoscute pe plan mondial, devenind cea mai utilizata metoda de hidroizolare.

Aceasta optiune si-a dovedit valoarea imediat pe termen lung iar raportul calitate-pret este echilibrat si fara rival, avand in vedere ca discutam despre o investitie financiara care se amortizeaza imediat. In plus, nu vei avea nevoie de alte lucrari de intretinere sau de protectii suplimentare. Cel mai rar vei avea nevoie de reparatii insa acestea sunt rapide si foarte usor de executat.

Hidroizolatia este varianta tehnica necesara pentru toate tipurile de terase si de acoperisuri. In cazul unui acoperis plat, se stie faptul ca nu se poate efectua scurgerea apei in modul natural.

Hidroizolatia presupune implementarea unui sistem care nu permite patrunderea apei datorita materialelor specifice.

Avand in vedere faptul ca hidroizolatia pentru halele industriale poate fi realizata din diverse materiale, aceasta se incadreaza in diverse categorii:

Hidroizolatii hale industriale cu membrane bitumoase;

Hidroizolatii hale industriale PVC;

Hidroizolatii hale industriale lichide;

Hidroizolatii hale industriale cauciuc acrilic;

Hidroizolatii hale industriale membrane EPDM.

cea-mai-buna-hidroizolatie

cea-mai-buna-hidroizolatie

Cum sa alegi cea mai buna hidroizolatie?

 

Atat alegerea hidroizolatiei cat si alegerea furnizorului reprezinta o activitate foarte importanta de care depinde durabilitatea si eficienta proiectului tau. In cazul in care esti nevoit sa alegi o hidroizolatie, ar fi bine sa iei in considerare cativa factori importanti, cum ar fi:

Durabilitatea este o caracteristica esentiala atunci cand vine vorba despre hidroizolatie deoarece este mai mult decat necesar sa eviti problemele cauzate de inflitrarea apei;

Elasticitatea, durabilitatea si calitatea materialului – Este esential ca materialul sa fie unul de inalta calitate, astfel incat hidroizolatia sa fie eficienta. Cel mai bine ar fi sa optezi pentru materialele care si-au dovedit eficienta cu adevarat, cum ar fi membranele EPDM;

Montajul efectuat de catre o echipa profesionista – Acest element nu ar trebui sa fie deloc neglijat deoarece pentru eficienta se recomanda un montaj de calitate. Acesta trebuie sa fie realizat doar de profesionistii care pot sa realizeze proiecutl in functie de indicatiile producatorului pentru garantarea durabilitatii proiectului.

cea-mai-buna-hidroizolatie

cea-mai-buna-hidroizolatie

Cat te costa cea mai buna hidroizolatie?

 

Pentru a sti care este pretul pentru hidroizolatie, se efectueaza mai intai costurile aferente astfel:

Materialele: Ponderea majoritara o reprezinta materialele, cu siguranta, care se calculteaza in functie de proiect, tipul de hidroizolatie, etanseitate, suprafata care trebuie acoperita, etc. Aici se includ si membranele, primerul, adevizii si nu numai. Este indicat ca necesarul de materiale sa fie realizat doar de personalul specializat in domeniu;

Montajul este un element foarte important atunci cand vorbim despre rpet deoarece presupune manopera;

Pentru mai multe detalii cu privire la cea mai buna hidroizolatie, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon afisat. Vei primi raspuns imediat si iti va fi mult mai usor apoi sa te hotarasti cu privire la ceea ce ai nevoie pentru rezultate cu adevarat impecabile.

In orice caz, daca urmaresti ca raportul calitate-pret sa fie unul echilibrat, iti va fi mult mai usor sa te descurci si sa ai parte de nenumarate avantaje durabile.

cea-mai-buna-hidroizolatie

cea-mai-buna-hidroizolatie

De ce este necesara cea mai buna hidroizolatie?

 

Cand te gandesti la cea mai buna hidroizolatie, cu siguranta iti apare in minte modalitatea optima de a proteja acoperisul de factorii externi.

Este esential ca apa sa nu se infiltreze in acoperis deoarece determina aparitia mucegaiului dar si crapaturilor. Tocmai de aceea, este recomandat sa iti izolezi acoperisul.

Hidroizolatiile lichide se aplica pe acoperisurile cladirilor, mai ales ale celor circulate care pot fi vulnerabile la ninsori si la ploi.

Solutia aceasta protejeaza locuintelor si creste durata de viata a constructiilor. Hidroizolatiile lichide sunt bune pentru bai, acolo unde umezeala poate deteriora tavanul, podeaua si peretii.

Tipul acesta de hidroizolatie se obtine foare rapid si poate fi aplicat cu trafaletul sau cu pensula. Dupa intarire formeaza o membrana hidroizolatoare si se poate realiza pe diverse surpafete, cum ar fi: mortar, ceramica, beton, aluminiu, caramida, tabla zincata, etc.

Cea mai clasica metoda de impermeabilizare a cladirilor se refera la hidroizolatia cu membrana bituminoasa. Practic este vorba despre asternerea unui covor format din bitom. Este o lucrare simpla daca se respecta regulile de baza, care se aplica oricum indiferent de care ar fi operatiunea de acest gen sau de tipul materialului utilizat.

Cel mai important este sa alegi mereu produse de inalta calitate, potrivite pentru nevoile tale. Daca raportul calitate-pret este unul echilibrat, cu siguranta nu vei avea parte de nicio surpriza neplacuta si te vei bucura de rezultate pe masura asteptarilor!

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply

  Cere oferta

  Descarca brosura
  Brosura EPDMBROSURA TPO

  Calculator membrane

  0EUR

  Ultimele articole:

  © Copyright 2022 infiltratiizero.ro - realizat de OUTCAVE SOLUTIONS SRL