Cere oferta

  Descarca brosura
  Brosura EPDMBROSURA TPO

  Calculator membrane

  0EUR

  Ultimele articole:

  membrana epdm firestone
  membrane epdm firestone

  Membrana hidroizolatie EPDM

  Membrana hidroizolatie EPDM

  Cum aleg furnizorul pentru membrana hodroizolanta EPDM Firestone?

   

  Alegerea hidroizolatiei, precum si a furnizorului este extrem de importanta, de aceasta depinzand in mod direct eficienta si durabilitatea proiectului. Compania Firestone este recunoscuta a fi lider mondial in fabricarea membranelor de cauciuc sintetic EPDM, iar aceasta notorietate la nivel mondial este data si de implementarea unui sistem de parteneriate cu furnizori autorizati.

  Trebuie sa respecte standardele inalte ale companiei la transport, manipulare si montaj pentru ca proiectele realizate cu membrana EPDM Firestone sa satisfaca nevoile clientilor in cele mai bune conditii pentru o perioada foarte mare de timp. Iara care sunt principalele considerente pe care trebuie sa le aveti in vedere cand alegeti furnizorul pentru membrana EPDM Firestone:

  – furnizorul trebuie sa va puna la dispozitie o gama completa de accesorii pentru membranele EPDM care sa corespunda tuturor cerintelor de constructie si montare;

  – manopera si asistenta la cele mai inalte standarde;

  pret optim pentru membrana EPDM Firestone;

  – optimizarea timpului de instalare si a costurilor;

  – furnizorul sa fie partener autorizat pentru membrane EPDM Firestone;

  – echipa de profesionisti care sa garanteze calitatea executarii lucrarilor, atat din punctul de vedere al tehnicii, cat si al eficientei si profesionalismului.

   

  Membrana hidroizolatie – O gamă largă de accesorii pentru un sistem complet

  Firestone a dezvoltat o gamă completă de accesorii ale sistemului EPDM RubberGard® pentru a răspunde tuturor exigenţelor legate de diverse tipuri de terase sau detalii. Toate componentele necesare pentru un sistem de hidroizolaţii complet sunt disponibile dintr-o singură sursă: Firestone Building Products.

  Adezivi, masticuri, agenţi de curăţare şi vopsele Firestone Bonding Adhesive este un adeziv de contact pe bază de neopren utilizat pentru lipirea membranei EPDM pe suporturi precum lemnul, metalul, betonul sau alte suporturi non-EPDM compatibile.

  Firestone Water Based Bonding Adhesive este un adeziv de contact pe bază de acril utilizat pentru lipirea membranei EPDM pe suporturi precum lemnul, metalul, betonul sau alte suporturi non-EPDM
  compatibile.

  Firestone Lap Sealant HS este un mastic utilizat pentru etanşeizarea şi preotejarea mecanică a zonelor de lipire expuse şi a detaliilor, conform specificaţiilor Firestone.

  Firestone WaterBlock Sealant este un mastic pe bază de butil folosit pentru etanşeizarea prin compresie a finisărilor sau a amorselor de ape pluviale.

  Firestone Pourable Sealer este un mastic poliuretanic, rezultat din doi componenţi, utilizat pentru a etanşeiza penetrările dificil accesibile.

  Firestone Splice Wash este un solvent utilizat pentru curăţarea şi pregatirea membranei EPDM murdară înainte de aplicarea adezivului Splice Adhesive.

  Firestone AcryliTop Coating este o vopsea acrilică ce poate fi aplicată pe mebrana EPDM.

  membrana hidroizolanta pret

  membrana hidroizolanta pret

  Membrana epdm – Accesorii pentru fixare

   

  Firestone Coiled Metal Batten Strip este o bandă din oţel galvanizat lată de 25 mm, perforată la fiecare 75 mm, utilizată pentru fixarea mecanică a membranei. Banda este disponibilă şi în lungimi de 3,05m.
  Firestone Termination Bar este un profil de aluminiu extrudat utilizat pentru fixarea şi închiderea membranei pe atic.
  Firestone Fasteners (diferite modele) sunt şuruburi pentru fixare, compatibile cu sistemul.
  Firestone V-Plates sunt plăcuţe din oţel galvanizat late de 57 mm care permit fixarea membranei EPDM cu şuruburi.
  Firestone Insulation Plates sunt plăcuţe metalice pentru fixarea sistemului de termoizolaţie de suport.

   

  Membrana cauciucata – Produsele QuickSeam®

   

  Firestone 3” (76 mm) QuickSeam® Splice Tape este o bandă autoadezivă din butil, utilizată la lipirea foliilor EPDM între ele. Permite efectuarea cu precizie a lipirii. O laţime de 6″ (152 mm) este disponibilă pentru fixările mecanice de tip BIS.
  Firestone QuickPrime® Plus este un lichid de aderenţă folosit pentru curăţarea şi pregătirea chimică a membranei EPDM înainte de folosirea produselor din gama QuickSeam®. Se aplică cu un tampon special QuickScrubber sau cu unealta QuickScrubber Plus.
  Firestone QuickSeam® RMA Strip este o bandă EPDM ranforsată, care încorporează de-a lungul ei, de-o parte şi de alta, două benzi QuickSeam® Splice Tape, utilizată la fixarea mecanică a foliilor prin sistemul RMA .
  Firestone QuickSeam® Batten Cover Strip este o bandă adezivă utilizată pentru acoperirea, protejarea şi etanşeizarea benzii metalice Metal Batten Bar în cadrul sistemului de fixare mecanică MAS.
  Firestone QuickSeam® Reinforced Perimeter Fastening Strip este o bandă ranforsată folosită pentru fixarea perimetrală a membranei.
  Firestone 9” (229 mm) şi 12” (305 mm) QuickSeam FormFlash sunt benzi auto vulcanizante utilizate în special la etanşeizarea detaliilor existente pe terasă cum ar fi colţuri, ţevi pentru ventilaţie precum şi alte penetrări ale suportului.Firestone
  QuickSeam SA Flashing este o bandă lată de 450 mm, total vulcanizată, laminată pe întraga lăţime cu o bandă QuickSeam Splice Tape. Este folosită la etanşeizarea colţurilor, parapeţilor, scurgerilor, manşoanelor pentru scurgeri şi pentru reparaţii unde trebuie folosit EPDM vulcanizat.
  Firestone 5” (127 mm) QuickSeam Flashing este o bandă utilizată la etanşeizarea terminaţiilor membranei pe atic şi pentru alte detalii.
  Firestone QuickSeam® Pipe Flashing este un manşon universal, preformat, din EPDM folosit la etanşarea penetraţiilor rotunde.
  Firestone QuickSeam® Walkway Pads sunt folosite pentru protejarea membranei în zonele de trafic intens.

  membrane hidroizolatie

  membrane hidroizolatie

  Membrana hidroizolanta EPDM Firestone – Informatii suplimentare

   

  Ne puteti gasi pe internet cautand urmatoarele cuvinte-cheie: “folie epdm”, “membrana epdm pret” sau “membrana epdm firestone”, “folie hidroizolatie”, “cauciuc epdm” ori “membrana epdm firestone pret” si “membrana cauciuc epdm”.

  La acestea se adauga: “membrana cauciucata”, “membrana hidroizolatie” sau “membrana acoperis”, “membrane hidroizolante” ori “membrana hidroizolanta pret”, “membrana izolatie” si  “materiale pentru hidroizolatii” sau “membrana epdm ieftina”.

  Alte cautari relevante: “membrana epdm acoperis”, “membrana cauciuc epdm pret” sau “membrana cauciucata epdm pret”, “membrana hidroizolanta epdm” ori “hidroizolatie membrana epdm”, “membrana hidroizolanta balcon”, “membrana hidroizolanta exterior” “montare membrana epdm”, “membrana hidroizolanta pentru fundatie”, “membrana hidroizolanta poduri”, “membrana hidroizolanta subsol””membrana hidroizolanta terase”.

  Alte cuvinte: “montaj membrana epdm”, “membrana epdm opinie” sau “membrane epdm preturi”, “membrana epdm rubbergard” ori “membrana din cauciuc sintetic epdm”, “membrana de cauciuc sintetic epdm pret”.

  Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

  Membrana hidroizolanta - Colt exterior

  Membrana hidroizolanta - Scurgere

  De ce sa ne alegeti pe noi

  Cu peste 15 ani de experiență și o multitudine de clienti multumiti, vă puteți baza pe noi pentru următorul proiect. Oferim servicii profesionale de hidroizolatii si tratam cu respect si promptitudine orice client .

  • Responsabilitatea financiară față de clienții noștri
  • Calitate superioară și oameni instruiti
  • Calitate și valoare pentru proiectele pe care le livram
  • Cele mai inalte standarde in controlul costurilor
  • La timp și la buget
  • Focalizare reala asupra indeplinirii dorintelor clienților

  Intrebari recente

  • Cum aflam pretul lucrarii de hidroizolatii?

   Pentru a afla pretul unei lucrari pentru hdroizolarea acoperisului, beciului casei sau terasei blocului cu membrana EPDM sau membrana TPO trebuie calculati mai multi factori. Lucrarea de hidroizolatie este o suma de de mai multe materiale: membrana, Splice Type, Bonding adhesive, Primer,Lap Sealant HS, Form Flash. Toate acestea se folosesc la o lucrare intr-o masura mai mica sau mai mare in functie de configuratia suprafetei de acoperit. Astfel, se realizeaza calculul tuturor acestor materiale folosite si se un cost total.

  • Cum se face montajul?

   EPDM prin vulcanizare la rece, folosindu-se adezivi si procedee omologate Firestone. TPO se monteaza cu lipituri la cald folosind-se aparatura moderna, ca de exemplu aparatul Leister Uniroof.

  • Ce informatii trebuie sa dea clientul?

   Schita de unde sa rezulte dimensiunile laturilor, cate colturi are, cate scurgeri si cate aerisiri, luminatoare sau paratrasnete, etc.

  • Cum se calculeaza pretul produsului?

   Pretul produsului se calculeaza astfel: materiale+ manopera+ transport.

  • SectionCe fel de suport oferim?

   Oferim tot suportul: consultanta in alegerea celei mai bune variante: Lestat sau cu prindere mecanica ori aderenta totala;  EPDM sau TPO.

  • In ce situatii se fac reduceri?

   Reducerea se face in functie de cantitate.

  • Cum comanda?

   Se trimite pe email schita completa si poze, eventual se face o vizita la fata locului de catre un technician al firmei noastre si se achita un avans.

  © Copyright 2022 infiltratiizero.ro - realizat de OUTCAVE SOLUTIONS SRL