• iunie

  7

  2021
 • 386
 • 0
Cum sa alegi hidroizolatia potrivita nevoilor tale

Cum sa alegi hidroizolatia potrivita nevoilor tale

Hidroizolatia potrivia nevoilor tale – Exista mai multe tipuri de hidroizolatii pe care iti recomandam sa le alegi in functie de nevoile tale si de lcoul in care hidroizoltia va fi montata. Nu este greu sa alegi hidroizolatia potivita atunci cand lucrezi cu specialisti care stiu exact ce anume trebuie sa iti recomande si cum ar trebui sa utilizezi corect hidroizolatiile.

Hidroizolatie acoperis de bloc si casa

Comparativ cu acoperisurile traditionale inclinate, cele plate implica costuri reduse dar si o foarte buna hidroizolatie pentru terasa. In acest sens se poate alege o hidroizolatie lichida sau alte tipurid e hidroizolatie, astfel incat sa fie obtinuta o hidroizoltie pentru acoperis care sa nu permita ca apa sa intre in interiorul cladirii.

Deoarece in cazul acoperisurilor plate apa nu se scurge natural, asa cum se intampla la acoperisurile inclinate, constructia trebuie sa fie protejata si astfel pentru o hidroizolatie de bloc se folosesc solutii speciale.

Hidroizolatii pentru hale inustriale

Daca ai o hala insdustriala si vrei sa folosesti cele mai bune hidroizolatii, iti atagem atentia ca exista mai multe tipuri de ateriale folosite. Cele mai comune sunt hidroizolatii lichide, cele din PVC, cele din TPO, cauciucul acrilic si membrana EPDM.  De asemenea, se poate aplica si hidroizolatie pensulabila pe acoperisuri.

Hidroizolatii pentru fundatie, beciuri si subsoluri

Pentru a alege cea mai buna hidroizolatie pentru fundatie, sau hidroizolatie pentru beci se foloseste de obicei o hidroizolatie bituminoasa, insa aceasta nu este o regula. Daca ai un beci pe care vrei sa il protejezi, cu o membrama EPDM este foarte usor sa obtii cele mai bune solutii. Alege o solutie de hidroizolatie perfecta si colaboreaza cu cei mai importanti producatori din domeniu, astfel incat sa obtii rezultatele potrivite.

Hidroizolatii pentru terase circulabile

Hidroizolatia pentru terase circulabile sau hidroizolatia pentru balcon implica implementarea unor sisteme care sa nu lase apa sa patrunda in cladire. Astfel, terasa va fi izolata cu materiale speciale, care au si proprietatea e a tine apa la disanta. Membranele EPDM Firestone sunt in acest sens unele dintre cele mai bune alegeri.

Ce sunt membranele Firestone din cauciuc si care sunt avantajele lor?

Alegerea celei mai bune hidroizolatii dar si a furnizorului potrivit este foarte importanta si de acest lucru depinde in mare parte eficienta si durabilitatea proiectului. Compania Firestone este recunoscuta in acest sens drept lider pe piata mondiala in fabricarea membranelor cu rol hidroizolant EPDM. Aceste membrane respecta standarde foarte inalte astfel incat sa reziste pe termen lung si sa isi mentina proprietatile. Totodata, aceste membrane sunt oferite si alaturi de toate accesoriile care ajuta membranele EPDM sa fie corespunzatoare pentru toate cerintele de montare.

Manopera si asistenta sunt astfel la cele mai inalte standarde. Pretul este unul optim pentru membranele EPDM Firestone si astfel vei obtine lucrari de hidroizolatii de buna calitate, la cele mai avantajoase preturi posibile. Optimizarea timpului de instalare si optimizarea costurilor reprezinta cea mai buna solutie in acest sens. Furnizorul trebuie sa fie partener cu Firestone astfel incat sa ai garantia ca obtii produse originale.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply

  Cere oferta

  Descarca brosura
  Brosura EPDMBROSURA TPO

  Calculator membrane

  0EUR

  Ultimele articole:

  © Copyright 2022 infiltratiizero.ro - realizat de OUTCAVE SOLUTIONS SRL