Cere oferta

  Descarca brosura
  Brosura EPDMBROSURA TPO

  Calculator membrane

  0EUR

  Ultimele articole:

  Hidroizolatii fundatii - Teava

  Hidroizolatie beci - Banda

  Hidroizolatie fundatie soclu | Hidroizolatie fundatie casa veche | Hidroizolatie fundatie casa noua | Hidroizolatie fundatie caramida | 

  Va rugam frumos sa ne sunati doar daca doriti sa construiti de la zero un beci hidroizolat corespunzator. Nu intervenim in cazul beciurilor vechi ce sunt afectate de infiltratii. Va multumim.

  Hidroizolatie fundatie, pivnita, beci, subsoluri si soclu in Bucuresti si tara – Fundatia, pivnita sau beciul fiecarui imobil sunt supuse actiunii apei subterane (strat acvifer), dar si substantelor chimice din sol. Ne puteti contacta si pentru pret hidroizolatie acoperis bloc si casa sau pret hidroizolatii terase bloc circulabile .

  Apa poate duce la probleme grave, intrucat, prin capilaritate, se poate infiltra in pereti. Odata igrasia şi mucegaiul instalate, sunt dificil de eradicat. Orice lucrare de reconstructie cauzata de probleme la nivelul fundatiei sau beciului este problematica si costisitoare. Iata de ce ideal este ca impermeabilizarea sa aiba o durata de viata cat mai mare.

  Totodata, fundatia trebuie sa reziste la miscari de sol. De asemena, prin fundatie se poate pierde o cantitate deloc neglijabila de caldura.

  Membrana hidroizolanta EPDM Firestone este o solutie simpla si eficienta la toate aceste probleme, caracterizata prin flexibilitate si rezistenta pe termen lung.

  Studii independente au aratat ca durata de viata a membranei EPDM trece de 50 de ani. Cu alte cuvinte este un material pe care te poti baza, intrucat isi mentine proprietatile indiferent de temperatura.

  Etilen-Propilen-Dien-Monomer (EPDM) este un elastomer care apara fundatia si subsolul de infiltratii, oricat de dificile ar fi conditiile de pe teren. Astfel, este protejata structura de rezistenta a locuintei dumneavoastra, dar si sanatatea si siguranta familiei.

   

  Hidroizolatie fundatie, pivnita, beci, subsoluri, soclu – Beneficiile EPDM

   

  Membrana EPDM Firestone are un numar mare de avantaje in comparatie cu oricare alta solutie de hidroizolatie de pe piata. Cele mai importante sunt:

  -membrana se poate intinde cu peste 300% pastrandu-si in acelasi timp proprietatile, ceea ce o face exceptional de rezistenta la miscari ale solului;

  -face fata cu brio presiunii hidrostatice ridicate, chiar si la temperaturi cuprinse intre -40 si +130 de grade Celsius sau dupa elongatii repetate;

  -durabila in fata actiunii agentilor chimici – EPDM este foarte stabil, nu se deterioreaza in contact cu diferite substante;

  -membrana EPDM nu polueaza nici in timpul fabricarii, nici in timpul utilizarii;

  -instalarea este rapida – membrana este usoara, se modeleaza perfect la suport si vine sub forma unor foi de mari dimensiuni, minimizand numarul de imbinari;

  -lipirea se face la rece (vulcanizare), fara flacara sau substante periculoase;

  -rezistenta la penetrarea radacinilor;

  -nu este atacata de microorganisme;

  hidroizolatie fundatie pivnita beci subsol soclu

  hidroizolatie fundatie pivnita beci subsol soclu

  Hidroizolatie fundatie, pivnita, subsol si beci – Firestone, garantia calitatii

   

  Compania americana Firestone este recunoscuta ca lider mondial in fabricarea de membrane de cauciuc EPDM. Numele sau este sinonim cu garantia calitatii pe viata. Toate produsele sale trec cu succes cele mai riguroase teste. De asemenea, compania americana a creat o gama completa de accesorii pentru membranele EPDM care raspund tuturor cerintelor de
  constructie si montare. Apeland la firma noastra, partener autorizat Firestone:

  -aveti garantia calitatii ireprosabile a produselor;

  -beneficiati de manopera si asistenta la cele mai inalte standarde, in conformitate cu bunele practici Firestone;

  -optimizarea timpului de instalare si a costurilor;

   

  Hidroizolatie fundatie, pivnita, subsol si beci – Conditii de instalare

   

  Inainte de instalare profesionistii nostri se vor asigura ca perimetrul care va fi hidroizolat indeplineste toate conditiile. Astfel, suprafata va trebuie sa fie nivelata, uscata, fara corpuri ascutite si fara urme de substante petroliere sau uleioase. De asemenea, ei se vor asigura ca membrana nu prezinta deteriorari inainte de si in timpul instalarii.

  Beciurile si pivnitele sunt supuse riscului infiltratiilor apei din subterane si, deopotriva, actiunii substantelor chimice din sol. De aceea, hidroizolatia pentru beci si pivnita este foarte importanta dat fiind faptul ca apa se poate infiltra in peret si da nastere igrasiei, mucegaiului si unei umiditati crescute in incinta. Un alt aspect foarte inportant privind hidroizolatia beciului si a pivnitei este caldura care se pierde prin fundatie in cazul in care izolatia nu este realizata corespunzator, crescand exponential facturile si creand un disconfort nedorit.

  hidroizolatie fundatie pivnita beci subsol soclu

  hidroizolatie fundatie pivnita beci subsol soclu

  Ce este hidroizolatia pentru beci si pivnita si care sunt principalele tiprui de hidroizolatii dedicate acestora?

   

  Hidroizolatia este o solutie tehnica imperativ necesara pentru beci si pivnita deoarece, in subsolul cladirilor actiunea apei poate afecta rezistenta cladirii, poate genera mucegai si igrasie in intreaga cladire si o umiditate crescuta in aerul expirat.  Hidroizolatia pentru beci si pivnita presupune implementarea unui sistem care sa nu permita patrunderea apei in incinta cladirii prin izolarea subsolului cu materiale specifice.

  Hidroizolatia pentru beci si pivnita recunoscuta de specialisti ca fiind cea mai eficienta este membrana EPDM Firestone, care aduce utilizatorilor sai o serie de avantaje considerabile:

  -are o elasticitate mare – se poate intinde cu peste 300% pastrandu-si proprietatile, ceea ce reprezinta un mare avantaj in conditiile in care miscarile solului sunt inevitabile, iar rigiditatea unei membrane sau solutii izolatoare ar conduce la ineficienta acesteia;

  -este rezistenta la presiunea hidrostatica- hidroizolatia la beciuri si pivnite trebuie sa aiba o mare rezistenta la diferente mari de temperatura, iar membrana EPDM Firestone suporta temperaturi intre -40 si +130 de grade Celsius;

  -Este prietenoasa cu mediul- acest tip de membrana nu polueaza nici la fabricatie, nici la utilizare, element important dat fiind faptul ca un astfel de proiect este realizat pe termen lung, iar normele europene tind sa impuna tot mai multe limite in utilizarea produselor poluante;

  -rezistenta crescuta la actiunea agentilor externi si a microorganismelor;

  -instalare usoara, la rece.

  Pentru o mai buna documentare puteti consulta si infiltratii apa in pereti si beci.

               

  Cum aleg hidroizolatia pentru beciuri si pivnite?

   

  Alegerea hidroizolatiei, precum si a furnizorului este extrem de importanta, de aceasta depinzand in mod direct eficienta si durabilitatea proiectului. In situatia in care trebuie sa alegi o hidroizolatie pentru subsoluri, beciuri si pivnite trebuie sa ai in vedere o serie de aspecte extrem de importante precum:

  -durabilitatea- este un element esential pentru hidroizolatia beciului deoarece este necesar sa eviti daunele cauzate de infiltrarea apei pe toata durata de viata a acestuia si a desfasurarii activitatilor zilnice in cadrul acestuia;

  -calitatea, elasticitatea si durabilitatea materialului- este important ca materialul din care este realizata hidroizolatia pivnitei sa fie de calitate, elastic si durabil pentru ca hidroizolatia sa fie eficienta in timp. Este indicat sa optati pentru materiale ale caror proprietati nu sunt influentate de temperaturi foarte scazute si foarte ridicate, care si-au dovedit eficienta in timp precum membranele EPDM.

  -montaj cu echipa de profesionisti- un alt element extrem de important pentru eficienta hidroizolatiilor  beciului si pivnitei este montajul. Acesta trebuie realizat de profesionisti care pot realiza proiectul conform cu indicatiile producatorului pentru a garanta durabilitatea proiectului precum si eficienta acestuia.

  hidroizolatie fundatie pivnita beci subsol soclu

  hidroizolatie fundatie pivnita beci subsol soclu

  Hidroizolatie fundatie, pivnita, beci, subsoluri, soclu – Informatii suplimentare

   

  Pe langa hidroizolarea fundatiilor, firma noastra mai ofera si urmatoarele servicii: hidroizolatii hale industriale si hidroizolatii acoperisuri verzi si solare.

  Ne puteti gasi pe internet cautand urmatoarele cuvinte-cheie: “hidroizolatie fundatie casa noua”, “hidroizolatie fundatie pret” sau “hidroizolatie fundatie caramida”, “hidroizolatie fundatie beci” ori “hidroizolatie fundatie beton”, “hidroizolare fundatie casa” si “hidroizolatie fundatie din caramida”, “cost hidroizolatie fundatie”, “hidroizolatie temelie casa”.

  La acestea se adauga: “hidroizolatie la fundatie”, “hidroizolatie fundatie membrana” sau “membrana hidroizolatie fundatie pret”, “materiale hidroizolatie fundatie” ori “hidroizolatie fundatii pret”, “hidroizolatie pentru fundatie”, “hidroizolatie placa fundatie”.

  Alti termeni relevanti: “hidroizolatii fundatii preturi”, “hidroizolatie talpa fundatie” sau “hidroizolare pivnita”, “hidroizolatie pivnita” ori “hidroizolatie beci casa”, “hidroizolatie beci interior” si “hidroizolatie interioara beci”, “hidroizolatie la beci”, “hidroizolatie beci pret”, “hidroizolatie pentru beci”, “hidroizolatii pentru pivnite”.

  Sinonime: “hidroizolatie subsol“, “hidroizolatie subsol pret” sau “hidroizolatie subsol casa“, “hidroizolatie subsoluri” ori “hidroizolatie subsol bloc“, “hidroizolatie subsol bucuresti“, “hidroizolatii subsol” si “hidroizolatie subsol interior“, “hidroizolatii la subsoluri“, “metode hidroizolatie subsol“, “hidroizolatii pereti subsol“.

  Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

  De ce sa ne alegeti pe noi

  Cu peste 15 ani de experiență și o multitudine de clienti multumiti, vă puteți baza pe noi pentru următorul proiect. Oferim servicii profesionale de hidroizolatii si tratam cu respect si promptitudine orice client .

  • Responsabilitatea financiară față de clienții noștri
  • Calitate superioară și oameni instruiti
  • Calitate și valoare pentru proiectele pe care le livram
  • Cele mai inalte standarde in controlul costurilor
  • La timp și la buget
  • Focalizare reala asupra indeplinirii dorintelor clienților

  Intrebari recente

  • Cum aflam pretul lucrarii de hidroizolatii?

   Pentru a afla pretul unei lucrari pentru hdroizolarea acoperisului, beciului casei sau terasei blocului cu membrana EPDM sau membrana TPO trebuie calculati mai multi factori. Lucrarea de hidroizolatie este o suma de de mai multe materiale: membrana, Splice Type, Bonding adhesive, Primer,Lap Sealant HS, Form Flash. Toate acestea se folosesc la o lucrare intr-o masura mai mica sau mai mare in functie de configuratia suprafetei de acoperit. Astfel, se realizeaza calculul tuturor acestor materiale folosite si se un cost total.

  • Cum se face montajul?

   EPDM prin vulcanizare la rece, folosindu-se adezivi si procedee omologate Firestone. TPO se monteaza cu lipituri la cald folosind-se aparatura moderna, ca de exemplu aparatul Leister Uniroof.

  • Ce informatii trebuie sa dea clientul?

   Schita de unde sa rezulte dimensiunile laturilor, cate colturi are, cate scurgeri si cate aerisiri, luminatoare sau paratrasnete, etc.

  • Cum se calculeaza pretul produsului?

   Pretul produsului se calculeaza astfel: materiale+ manopera+ transport.

  • SectionCe fel de suport oferim?

   Oferim tot suportul: consultanta in alegerea celei mai bune variante: Lestat sau cu prindere mecanica ori aderenta totala;  EPDM sau TPO.

  • In ce situatii se fac reduceri?

   Reducerea se face in functie de cantitate.

  • Cum comanda?

   Se trimite pe email schita completa si poze, eventual se face o vizita la fata locului de catre un technician al firmei noastre si se achita un avans.

  hidroizolatie fundatie, pivnita si beci
  hidroizolatie fundatie, pivnita si beci
  © Copyright 2022 infiltratiizero.ro - realizat de OUTCAVE SOLUTIONS SRL