Cere oferta

Descarca brosura
Brosura EPDMBROSURA TPO

Calculator membrane

0Lei

Ultimele articole:

membrana epdm firestone
membrane epdm firestone

Membrana hidroizolatie EPDM

Membrana hidroizolatie EPDM

Membrana EPDM – membrana hidroizolanta – Primele membrane hidroizolante EPDM au fost instalate de compania americana Firestone in anul 1980 si se afla si in prezent in perfecta stare de functionare.

De atunci firma a produs si instalat peste 1,5 miliarde de metri patrati de membrana din cauciuc sintetic EPDM in lumea intreaga, devenind lider de piata pe acest segment.

Ne puteti contacta si pentru pret hidroizoaltie fundatie, beci, pivnita si subsoluri si soclu,   pret hidroizolatie acoperis bloc si casa sau pret hidroizolatii terase bloc circulabile . 

 

Membrana hidroizolanta EPDM Firestone – Ce este?

 

Ethylene Propylene Diene Monomer (EPDM) vine sub forma unei foi de cauciuc sintetic groasa de 50mm. In urma unui proces special de fabricatie, aceasta solutie de hidroizolatie este un material exceptional de rezistent si fiabil. Durata sa de viata depaseste 30 de ani, ajungand si la 50 de ani atunci cand este instalat corect.

Cu membrana hidroizolanta EPDM puteti spune adio definitiv infiltratiilor sau crapaturilor. Acest material respira si nu necesita masuri de protectie suplimentare. Una dintre principalele sale proprietati este elasticitatea. Astfel, nu isi schimba proprietatile la o elongatie de peste 300% si la temperaturi cuprinse intre minus 40 si plus 130 de grade Celsius.

Este la fel de rezistenta la chimicalele din mediu si isi pastreaza aspectul, intrucat nu este un mediu propice dezvoltariii muschiului.

Alegand EPDM iesiti in avantaj la toate capitolele. Astfel, din punct de vedere al durabilitatii este cel mai bun material pentru hidroizolatii de pe piata.

Este vandut in role demari dimensiuni, ceea ce inseamna un numar minim de imbinari. In plus, se adapteaza la miscarile casei si solului.

membrana hidroizolanta epdm firestone pret bucuresti

membrana hidroizolanta epdm firestone pret bucuresti

Membrana hidroizolanta epdm Firestone – La ce poate fi folosita?

 

Organizatia de mediu Greenpeace a recunoscut membrana EPDM drept cel mai verde material pentru hidroizolatii.

Toate aceste proprietati fac ca EPDM sa fie solutia de top pentru hidroizolatii terase, acoperisuri, fundatii si beciuri sau pivnite. Este, de asemenea, cel mai bun material hidroizolant pentru lacuri si iazuri, dar si pentru rezervoare, canale de irigatii, bazine pentru acvacultura, bazine de apa sau pentru culturi hidroponice.

Aceasta membrana este la fel de potrivita si ca hidroizolatii pentru acoperisurile verzi si solare, dar si pentru cele cu contur neregulat sau pentru suprafete dificile ori ca hidroizolatii pentru hale industriale.

 

Membrana hidroizolanta EPDM Firestone – Top 10 avantaje pe scurt

 

– rezista cu brio socurilor termice, extrem de elastica

– isi pastreaza flexibilitatea in decursul timpului, nu este friabila la temperaturi scazute sau ridicate

– este rezistenta la ozon, radiatii UV si lumina infra-rosie

– nu se deterioreaza, performante comparabile dupa 30 de ani cu cele initiale

– cel mai bun raport calitate-pret

– material prietenos cu mediul

– instalare rapida

– este foarte usoara, acoperisul nu are nevoie de ranforsare

– poate fi reparata cu usurinta in caz de nevoie

– scaderea consumului energetic printr-o buna izolare

membrana hidroizolanta epdm firestone pret bucuresti

membrana hidroizolanta epdm firestone pret bucuresti

Membrana hidroizolanta EPDM – Garantia profesionalismului

 

Pentru a va bucura de toate aceste avantaje este vital ca membrana sa fie instalata la cele mai inalte standarde de calitate de catre profesionisti in domeniu. O membrana prost instalata poate prezenta infiltratii chiar din prima zi.

Firma noastra detine know-how in lucrari de hidroizolatii complexe. Va garantam asistenta si instalare cu respectarea celor mai inalte standarde Firestone.

Hidroizolatia este cuvantul de ordine cand vine vorba despre protejarea cladirilor impotriva actiunii daunatoare a apei. Fie ca vorbim despre hidroizolatia terasei, a acoperisului, a halelor industriale, a subsolurilor, beciului sau pivnitei, avem de luat in considerare un element comun: membrana EPDM Firestone.

Acesta este materialul principal care asigura hidroizolatia in oricare dintre mediile expuse mai sus, recunoscuta de profesionisti ca fiind cea mai buna solutie pentru un proiect durabil, de calitate. Iata care sunt principalele avantaje ale folosirii membranei EPDM Firestone pentru hidroizolatie. Pentru mai mult einformatii puteti accesa si infiltratii apa in pereti si beci.

 

Ce este membrana hidroizolanta EPDM Firestone si care sunt principalele sale avantaje?

 

Membrana EPDM Firestone este o solutie simpla la toate tipurile de probleme cauzate de infiltratia apei si poate fi solosita pentru hidroizolatia acoperisului, a teraselor, a halelor industriale, a beciurilor si pivnitelor. Este o membrana din cauciuc sintetic care impiedica patrunderea apei in interiorul cladirilor.

Membrana cauciugata EPDM recunoscuta de specialisti ca fiind cea mai eficienta este membrana EPDM Firestone, care aduce utilizatorilor sai o serie de avantaje considerabile:

– are o elasticitate mare – se poate intinde cu peste 300% pastrandu-si proprietatile, ceea ce reprezinta un mare avantaj in conditiile in care miscarile solului sunt inevitabile, iar rigiditatea unei membrane sau solutii izolatoare ar conduce la ineficienta acesteia;

– este rezistenta la presiunea hidrostatica – hidroizolatia la beciuri si pivnite trebuie sa aiba o mare rezistenta la diferente mari de temperatura, iar membrana EPDM Firestone suporta temperaturi intre -40 si +130 de grade Celsius;

– Este prietenoasa cu mediul- acest tip de membrana nu polueaza nici la fabricatie, nici la utilizare, element important dat fiind faptul ca un astfel de proiect este realizat pe termen lung, iar normele europene tind sa impuna tot mai multe limite in utilizarea produselor poluante;

– rezistenta crescuta la actiunea agentilor externi si a microorganismelor;

– instalare usoara, la rece.

membrana hidroizolanta epdm firestone pret bucuresti

membrana hidroizolanta epdm firestone pret bucuresti

             

Cum aleg furnizorul pentru membrana hodroizolanta EPDM Firestone?

 

Alegerea hidroizolatiei, precum si a furnizorului este extrem de importanta, de aceasta depinzand in mod direct eficienta si durabilitatea proiectului. Compania Firestone este recunoscuta a fi lider mondial in fabricarea membranelor de cauciuc sintetic EPDM, iar aceasta notorietate la nivel mondial este data si de implementarea unui sistem de parteneriate cu furnizori autorizati.

Trebuie sa respecte standardele inalte ale companiei la transport, manipulare si montaj pentru ca proiectele realizate cu membrana EPDM Firestone sa satisfaca nevoile clientilor in cele mai bune conditii pentru o perioada foarte mare de timp. Iara care sunt principalele considerente pe care trebuie sa le aveti in vedere cand alegeti furnizorul pentru membrana EPDM Firestone:

– furnizorul trebuie sa va puna la dispozitie o gama completa de accesorii pentru membranele EPDM care sa corespunda tuturor cerintelor de constructie si montare;

– manopera si asistenta la cele mai inalte standarde;

pret optim pentru membrana EPDM Firestone;

– optimizarea timpului de instalare si a costurilor;

– furnizorul sa fie partener autorizat pentru membrane EPDM Firestone;

– echipa de profesionisti care sa garanteze calitatea executarii lucrarilor, atat din punctul de vedere al tehnicii, cat si al eficientei si profesionalismului.

membrana hidroizolanta epdm firestone pret bucuresti

membrana hidroizolanta epdm firestone pret bucuresti

 

Membrana hidroizolatie – O gamă largă de accesorii pentru un sistem complet

Firestone a dezvoltat o gamă completă de accesorii ale sistemului EPDM RubberGard® pentru a răspunde tuturor exigenţelor legate de diverse tipuri de terase sau detalii. Toate componentele necesare pentru un sistem de hidroizolaţii complet sunt disponibile dintr-o singură sursă: Firestone Building Products.

Adezivi, masticuri, agenţi de curăţare şi vopsele Firestone Bonding Adhesive este un adeziv de contact pe bază de neopren utilizat pentru lipirea membranei EPDM pe suporturi precum lemnul, metalul, betonul sau alte suporturi non-EPDM compatibile.

Firestone Water Based Bonding Adhesive este un adeziv de contact pe bază de acril utilizat pentru lipirea membranei EPDM pe suporturi precum lemnul, metalul, betonul sau alte suporturi non-EPDM
compatibile.

Firestone Lap Sealant HS este un mastic utilizat pentru etanşeizarea şi preotejarea mecanică a zonelor de lipire expuse şi a detaliilor, conform specificaţiilor Firestone.

Firestone WaterBlock Sealant este un mastic pe bază de butil folosit pentru etanşeizarea prin compresie a finisărilor sau a amorselor de ape pluviale.

Firestone Pourable Sealer este un mastic poliuretanic, rezultat din doi componenţi, utilizat pentru a etanşeiza penetrările dificil accesibile.

Firestone Splice Wash este un solvent utilizat pentru curăţarea şi pregatirea membranei EPDM murdară înainte de aplicarea adezivului Splice Adhesive.

Firestone AcryliTop Coating este o vopsea acrilică ce poate fi aplicată pe mebrana EPDM.

membrana hidroizolanta pret

membrana hidroizolanta pret

Membrana epdm – Accesorii pentru fixare

 

Firestone Coiled Metal Batten Strip este o bandă din oţel galvanizat lată de 25 mm, perforată la fiecare 75 mm, utilizată pentru fixarea mecanică a membranei. Banda este disponibilă şi în lungimi de 3,05m.
Firestone Termination Bar este un profil de aluminiu extrudat utilizat pentru fixarea şi închiderea membranei pe atic.
Firestone Fasteners (diferite modele) sunt şuruburi pentru fixare, compatibile cu sistemul.
Firestone V-Plates sunt plăcuţe din oţel galvanizat late de 57 mm care permit fixarea membranei EPDM cu şuruburi.
Firestone Insulation Plates sunt plăcuţe metalice pentru fixarea sistemului de termoizolaţie de suport.

 

Membrana cauciucata – Produsele QuickSeam®

 

Firestone 3” (76 mm) QuickSeam® Splice Tape este o bandă autoadezivă din butil, utilizată la lipirea foliilor EPDM între ele. Permite efectuarea cu precizie a lipirii. O laţime de 6″ (152 mm) este disponibilă pentru fixările mecanice de tip BIS.
Firestone QuickPrime® Plus este un lichid de aderenţă folosit pentru curăţarea şi pregătirea chimică a membranei EPDM înainte de folosirea produselor din gama QuickSeam®. Se aplică cu un tampon special QuickScrubber sau cu unealta QuickScrubber Plus.
Firestone QuickSeam® RMA Strip este o bandă EPDM ranforsată, care încorporează de-a lungul ei, de-o parte şi de alta, două benzi QuickSeam® Splice Tape, utilizată la fixarea mecanică a foliilor prin sistemul RMA .
Firestone QuickSeam® Batten Cover Strip este o bandă adezivă utilizată pentru acoperirea, protejarea şi etanşeizarea benzii metalice Metal Batten Bar în cadrul sistemului de fixare mecanică MAS.
Firestone QuickSeam® Reinforced Perimeter Fastening Strip este o bandă ranforsată folosită pentru fixarea perimetrală a membranei.
Firestone 9” (229 mm) şi 12” (305 mm) QuickSeam FormFlash sunt benzi auto vulcanizante utilizate în special la etanşeizarea detaliilor existente pe terasă cum ar fi colţuri, ţevi pentru ventilaţie precum şi alte penetrări ale suportului.Firestone
QuickSeam SA Flashing este o bandă lată de 450 mm, total vulcanizată, laminată pe întraga lăţime cu o bandă QuickSeam Splice Tape. Este folosită la etanşeizarea colţurilor, parapeţilor, scurgerilor, manşoanelor pentru scurgeri şi pentru reparaţii unde trebuie folosit EPDM vulcanizat.
Firestone 5” (127 mm) QuickSeam Flashing este o bandă utilizată la etanşeizarea terminaţiilor membranei pe atic şi pentru alte detalii.
Firestone QuickSeam® Pipe Flashing este un manşon universal, preformat, din EPDM folosit la etanşarea penetraţiilor rotunde.
Firestone QuickSeam® Walkway Pads sunt folosite pentru protejarea membranei în zonele de trafic intens.

membrane hidroizolatie

membrane hidroizolatie

Membrana hidroizolanta EPDM Firestone – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cautand urmatoarele cuvinte-cheie: „folie epdm”, „membrana epdm pret” sau „membrana epdm firestone”, „folie hidroizolatie”, „cauciuc epdm” ori „membrana epdm firestone pret” si „membrana cauciuc epdm”.

La acestea se adauga: „membrana cauciucata”, „membrana hidroizolatie” sau „membrana acoperis”, „membrane hidroizolante” ori „membrana hidroizolanta pret”, „membrana izolatie” si  „materiale pentru hidroizolatii” sau „membrana epdm ieftina”.

Alte cautari relevante: „membrana epdm acoperis”, „membrana cauciuc epdm pret” sau „membrana cauciucata epdm pret”, „membrana hidroizolanta epdm” ori „hidroizolatie membrana epdm”, „membrana hidroizolanta balcon”, „membrana hidroizolanta exterior” „montare membrana epdm”, „membrana hidroizolanta pentru fundatie”, „membrana hidroizolanta poduri”, „membrana hidroizolanta subsol””membrana hidroizolanta terase”.

Alte cuvinte: „montaj membrana epdm”, „membrana epdm opinie” sau „membrane epdm preturi”, „membrana epdm rubbergard” ori „membrana din cauciuc sintetic epdm”, „membrana de cauciuc sintetic epdm pret”.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

Membrana hidroizolanta - Colt exterior

Membrana hidroizolanta - Scurgere

De ce sa ne alegeti pe noi

Cu peste 15 ani de experiență și o multitudine de clienti multumiti, vă puteți baza pe noi pentru următorul proiect. Oferim servicii profesionale de hidroizolatii si tratam cu respect si promptitudine orice client .

 • Responsabilitatea financiară față de clienții noștri
 • Calitate superioară și oameni instruiti
 • Calitate și valoare pentru proiectele pe care le livram
 • Cele mai inalte standarde in controlul costurilor
 • La timp și la buget
 • Focalizare reala asupra indeplinirii dorintelor clienților

Intrebari recente

 • Cum aflam pretul lucrarii de hidroizolatii?

  Pentru a afla pretul unei lucrari pentru hdroizolarea acoperisului, beciului casei sau terasei blocului cu membrana EPDM sau membrana TPO trebuie calculati mai multi factori. Lucrarea de hidroizolatie este o suma de de mai multe materiale: membrana, Splice Type, Bonding adhesive, Primer,Lap Sealant HS, Form Flash. Toate acestea se folosesc la o lucrare intr-o masura mai mica sau mai mare in functie de configuratia suprafetei de acoperit. Astfel, se realizeaza calculul tuturor acestor materiale folosite si se un cost total.

 • Cum se face montajul?

  EPDM prin vulcanizare la rece, folosindu-se adezivi si procedee omologate Firestone. TPO se monteaza cu lipituri la cald folosind-se aparatura moderna, ca de exemplu aparatul Leister Uniroof.

 • Ce informatii trebuie sa dea clientul?

  Schita de unde sa rezulte dimensiunile laturilor, cate colturi are, cate scurgeri si cate aerisiri, luminatoare sau paratrasnete, etc.

 • Cum se calculeaza pretul produsului?

  Pretul produsului se calculeaza astfel: materiale+ manopera+ transport.

 • SectionCe fel de suport oferim?

  Oferim tot suportul: consultanta in alegerea celei mai bune variante: Lestat sau cu prindere mecanica ori aderenta totala;  EPDM sau TPO.

 • In ce situatii se fac reduceri?

  Reducerea se face in functie de cantitate.

 • Cum comanda?

  Se trimite pe email schita completa si poze, eventual se face o vizita la fata locului de catre un technician al firmei noastre si se achita un avans.

© Copyright 2019 infiltratiizero.ro - realizat de OUTCAVE SOLUTIONS SRL